Κατασκευές σε ταράτσα - Κεντρική Εικόνα

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΕΚΤΥΠΩΣΗ

VIEWS

7154

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Μέσος όρος 2/5
Βαθμολογία: 
2
Average: 2 (1 vote)

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ

Τοποθέτηση σταθερών ή κινούμενων κατασκευών στην ταράτσα (πέργκολες, κάγκελα, έπιπλα, διακοσμητικά κ.ά).


Η τοποθέτηση σταθερών κατασκευών στην ταράτσα, σε κάθε περίπτωση, σημαίνει δημιουργία σημείων διακοπής στα σημεία στήριξής τους, της επένδυσης (αν υπάρχει) ή της στεγάνωσης της ταράτσας. Τα σημεία διακοπής αποτελούν δυνητικές εισόδους υγρασίας στα υποστρώματα της επένδυσης ή της στεγάνωσης και επακόλουθης πρόκλησης φθορών και ζημιών σε αυτά.

Η αποφυγή αυτού του είδους των προβλημάτων επιτυγχάνεται με σφράγιση με το κατάλληλο σφραγιστικό που είναι ικανό να καλύψει το σημείο διακοπής και να διασφαλίσει την απορρόφηση των συστολών και διαστολών της περιοχής που είναι πιθανόν να είναι μεγάλες, εξαιτίας και της διαφορετικότητας των υλικών που συναντώνται (ξύλο ή μέταλλο με στοιχεία της επένδυσης όπως κεραμικά πλακίδια, πέτρινες πλάκες κ.ά.).

Σφραγίζουμε τα σημεία διακοπής με πολυουρεθανικό σφραγιστικό DUROFLEX-PU  με την κατάλληλη προετοιμασία και αστάρωμα της επιφάνειας με PRIMER-PU και έλεγχο του βάθους του αρμού με κορδόνι πολυαιθυλενίου DS-265 .

Κατά την τοποθέτηση βάσεων σταθερών στοιχείων στην ταράτσα και εφόσον για την αγκύρωσή τους χρησιμοποιούνται μεταλλικά ή άλλου τύπου βύσματα, η χρήση της πολυουρεθανικής κόλλας πολλαπλών εφαρμογών D-90 της DUROSTICK για την άριστη στερέωση των βυσμάτων προτείνεται  ως εκ των πλέον ενδεδειγμένων τρόπων για το σκοπό αυτό.

Σχόλια

Εγραφείτε ώστε να αφήσετε το σχόλιο σας.