Το πάτωμα από κεραμικά πλακάκια της κουζίνας βρωμίζει πολύ εύκολα και πολύ γρήγορα. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; - Κεντρική Εικόνα

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΕΚΤΥΠΩΣΗ

VIEWS

1981

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Μέσος όρος 0/5
Βαθμολογία: 
Καθόλου ψήφοι ακόμη

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ

Η κουζίνα είναι από τους χώρους του σπιτιού με συνεχή ανθρώπινη παρουσία αλλά και δραστηριότητα που συντελεί στη συγκέντρωση βρωμιάς και απαιτεί συχνό και επιμελή καθαρισμό καθώς οι απαιτήσεις υγιεινής για το χώρο αυτό του σπιτιού είναι υψηλές. Καθώς στο χώρο της κουζίνας παρασκευάζεται το φαγητό των ενοίκων του σπιτιού, καλό είναι ο συχνός καθαρισμός του να γίνεται με χρήση βιοδιασπώμενων ελαφρών καθαριστικών ώστε να αποφεύγεται η παρουσία – συγκέντρωση χημικών κατάλοιπων από δραστικά χημικά καθαριστικά στο χώρο. Με τον συχνό καθαρισμό αποφεύγουμε τη συγκέντρωση βρωμιάς που απαιτεί τη χρήση δραστικών χημικών καθαριστικών, η οποία μπορεί να γίνεται μόνο περιστασιακά.

Όσον αφορά το δάπεδο από κεραμικά πλακίδια της κουζίνας, υπάρχει πάντοτε η λύση της αδιαβροχοποίησης των αρμών μεταξύ των πλακιδίων ή και ολόκληρης της επιφάνειας με ειδικά αδιαβροχοποιητικά – ελαιαπωθητικά προϊόντα τα οποία αποτρέπουν τη διείσδυση ή την προσβολή των επιφανειών από ελαιώδεις ή υδαρούς (υδατικής βάσης) ρύπους. Η αδιαβροχοποίηση, η οποία, ανάλογα και με τη χρήση του χώρου, πρέπει να επαναλαμβάνεται τουλάχιστον μία φορά ανά έτος, διευκολύνει τον καθαρισμό των επιφανειών καθώς η βρωμιά και οι ρύποι παραμένουν επιφανειακά και απομακρύνονται εύκολα.

Επιλέγουμε το κατάλληλο αδιαβροχοποιητικό, διαβάζουμε και εφαρμόζουμε σωστά τις οδηγίες χρήσης και ξενοιάζουμε για πολύ καιρό!

Σχόλια

Εγραφείτε ώστε να αφήσετε το σχόλιο σας.