Τι χρήσεις έχουν τα πλήρως βιοδιασπώμενα καθαριστικά της σειράς Bioclean; Πόσο αποτελεσματικά είναι; Πόσο ασφαλή είναι;  - Κεντρική Εικόνα

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΕΚΤΥΠΩΣΗ

VIEWS

161

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Μέσος όρος 0/5
Βαθμολογία: 
Καθόλου ψήφοι ακόμη

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ

Ας ξεκινήσουμε από το τέλος. Τα καθαριστικά της σειράς Bioclean είναι απολύτως ασφαλή προϊόντα τόσο για το χρήστη όσο και για το περιβάλλον. Μπορούν να έρχονται σε άμεση επαφή με το δέρμα χωρίς φόβο και χωρίς να προκαλούν καμία βλάβη. Σε περίπτωση που κάποιος εισπνεύσει ατμούς τους ή ακόμη και σε περίπτωση κατάποσής τους δεν δημιουργούν πρόβλημα στην ανθρώπινη υγεία. Δεν προκαλούν κανενός είδους αλλεργίες. Είναι πλήρως βιοδιασπώμενα (σε ποσοστό μεγαλύτερο το 99%). Δεν κάνουν καμία ζημιά στο περιβάλλον ούτε όταν χρησιμοποιούνται ούτε όταν αποτίθενται σε αυτό.

Η αποτελεσματικότητα καθαρισμού που παρέχουν τα  καθαριστικά της σειράς Bioclean είναι υποδειγματική. Πραγματοποιούν, το καθένα από αυτά, με εξαιρετικό τρόπο τον ειδικό σκοπό καθαρισμού για τον οποίο έχουν σχεδιασθεί. Δεν αφήνουν κανενός είδους κατάλοιπα.

Οι χρήσεις των προϊόντων της σειράς  Bioclean ποικίλουν καλύπτοντας ευρύ φάσμα αναγκών καθαρισμού από απλή έως βαριά (επαγγελματική) χρήση. Από την κουζίνα, το μπάνιο σας, τα έπιπλά σας, τις γυάλινες επιφάνειες, τις επενδύσεις σας από μάρμαρο, γρανίτη ή κεραμικά πλακίδια, τους λερωμένους τοίχους σας από καπνιά και νικοτίνη, τις μονάδες Air-condition που βρίσκονται στο σπίτι σας έως τον καθαρισμό των επιφανειών του σκάφους σας. αλλά και της μηχανής του (και γενικότερα για λιπαρούς βιομηχανικούς ρύπους) αλλά και των χεριών σας μετά από βαριές μηχανουργικές και μηχανολογικές εργασίες, τα προϊόντα Bioclean θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους!

Σχόλια

Εγραφείτε ώστε να αφήσετε το σχόλιο σας.