Τι ισχύει για τα προϊόντα προστασίας και φροντίδας ξύλου βάσης νερού; Ποια είναι καλύτερα; Τα προϊόντα βάσης νερού ή αυτά βάσης διαλύτη; - Κεντρική Εικόνα

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΕΚΤΥΠΩΣΗ

VIEWS

76

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Μέσος όρος 0/5
Βαθμολογία: 
Καθόλου ψήφοι ακόμη

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ

Εδώ και αρκετά χρόνια, για την φροντίδα και προστασία των ξύλινων επιφανειών έχουμε στη διάθεση πλήρεις γκάμες προϊόντων βάσεως διαλύτη και προϊόντων βάσεως νερού. Τα προϊόντα βάσης νερού, φιλικότερα προς το περιβάλλον και το χρήστη, έχουν αναπτυχθεί ως ανταπόκριση της βιομηχανίας στις σύγχρονες τάσεις για την προστασία του περιβάλλοντος. 

Εφαρμόζονται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως και τα προϊόντα βάσης διαλύτη. Η σημερινή τεχνολογία των προϊόντων βάσης νερού επιτρέπει την ισότιμη σύγκρισή τους (ως προς την απόδοση, διεισδυτική ικανότητα, διάρκεια στο χρόνο), με αντίστοιχα προϊόντα βάσης διαλύτη με τα οποία είναι σε κάθε περίπτωση εφάμιλλα. Η τεχνολογία προϊόντων νερού έχει βελτιώσει σε ικανοποιητικότατο βαθμό τον τρόπο που το νερό αλληλεπιδρά με το ξύλο με στόχο τη δημιουργία ζωντανών, πλούσιων χρωματισμών. 

Ο διαλύτης πάντως είτε είναι νερό είτε κάποιος χημικός διαλύτης διευκολύνει την εφαρμογή του χρώματος ή του βερνικιού και κατόπιν εξατμίζεται στο περιβάλλον χωρίς να έχει κάποιον άλλο ρόλο να παίξει. Λόγω της χημικής τους σύστασης αλλά και επειδή οι χημικοί διαλύτες έχουν έντονη οσμή, καλό είναι να επιλέγονται για εφαρμογές σε εξωτερικούς χώρους.

Η εισπνοή μεγάλης ποσότητας χημικών διαλυτών είναι δυνατόν να προκαλέσει ερεθισμό στους πνεύμονες του εφαρμοστή.

Σχόλια

Εγραφείτε ώστε να αφήσετε το σχόλιο σας.