Γράφει η/ο yparxeilysi
Αρμολόγηση με εποξειδικό αρμόστοκο - Κεντρική Εικόνα

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΕΚΤΥΠΩΣΗ

VIEWS

187

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Μέσος όρος 2/5
Βαθμολογία: 
2
Average: 2 (1 vote)

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ

Οι επενδύσεις επιφανειών που αποτελούνται από στοιχεία (πλακίδια, πλάκες από πέτρα, γρανιτόπλακες, μάρμαρο, άλλο υλικό) έχουν (κατά τεκμήριο) ανάγκη από τοποθέτηση συνδετικού υλικού κατά μήκος των αρμών που δημιουργούνται κατά την τοποθέτηση τους. Μετάξυ των επιλογών μας για αρμολόγηση των επενδύσεων είναι αυτή του εποξειδικού αρμόστοκου. Ένα εξαιρετικό υλικό με τις ιδιότητες και τα πλεονεκτήματα των εποξειδικών υλικών εν γένει. Ο εποξειδικός αρμόστοκος δημιουργεί άψογη λεία επιφάνεια που δεν αποχρωματίζεται, δε λεκιάζει και δεν φθείρεται. Σφραγίζει άψογα και δεν επιτρέπει τη διείσδυση υγρασίας στα υποστρώματα της επένδυσης. Παρουσιάζει εξαιρετική συμπεριφορά και δεν επηρεάζεται από οξέα, αλκάλια, χλώριο, δυνατά καθαριστικά. Αποτελεί ιδανκική επιλογή για σειρά εφαρμογών σε χώρους με υγρασία (όπως μπάνια, πάγκους κουζίνας, ακόμη και σε μόνιμη εμβάπτιση σε νερό (πισίνες, σιντριβάνια κ.ά.), αλλά και σε χώρους με υψηλές απαιτήσεις υγιεινής (επαγγελματικές κουζίνες, παρασκευαστήρια τροφίμων κ.ά.). Θα τον βρείτε σε δεκάδες αποχρώσεις ικανές να συνδυαστούν άψογα με την επένδυση σας και να καλύψουν τις αιθητικές σας απαιτήσεις με τον καλύτερο τρόπο (DUROSTICK EPOXY).

1ο ΒΗΜΑ

Αφού καθαρίσουμε καλά τους αρμούς και απομακρύνουμε από αυτούς ξένα σώματα και σκόνη, τοποθετούμε σε αυτούς με χρήση λαστιχένιας σπάτουλας απλώνοντας και πιέζοντας με διαγώνια φορά προσέχοντας να μην αφήσουμε κενά και υπολείματα τον εποξειδικό αρμόστοκο (DUROSTICK EPOXY).

2ο ΒΗΜΑ

Μετά το πέρας της αρμολόγησης και αφού έχουν περάσει λίγα λεπτά για να 'τραβήξει' ο αρμόστοκος, διαβρέχουμε ελαφρά την περιοχή με το ειδικό καθαριστικό για εποξειδικά (BIOCLEAN EPOXY GROUT CLEANER) και στη συνέχεια με αφρώδες τριβίδι απομακρύνουμε τα υπολείματα της αρμολόγησης.

3ο ΒΗΜΑ

Με λεπτότερο αφρώδες τριβίδι απομακρύνουμε τα τελευταία υπολείματα της αρμολόγησης και στη συνέχεια με χρήση πανιού απομακρύνουμε την 'άχνα' που έχει μείνει στην επιφάνεια μέχρι αυτή να αποκτήσει την τελική καθαρή στιλπνή της υφή και εικόνα. Η αρμολόγηση μας έχει ολοκληρωθεί με επιτυχία.

Σχόλια

Εγραφείτε ώστε να αφήσετε το σχόλιο σας.