Γράφει η/ο yparxeilysi
Αρμολογούμε την επενδυσή μας (κεραμικά πλακίδια) με τρείς απλές κινήσεις - Κεντρική Εικόνα

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΕΚΤΥΠΩΣΗ

VIEWS

198

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Μέσος όρος 2/5
Βαθμολογία: 
2
Average: 2 (1 vote)

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ

Αρμολογούμε τα κεραμικά μας πλακίδια επιλέγοντας από τους τσιμεντοειδούς βάσης αρμόστοκους (1-10mm, 0-3mm, 5-20mm) ή τον Ελαστικό & Ελαιαπωθητικό αρμόστοκο της DUROSTICK (1-8mm). Η επιλογή γίνεται με βάση αισθητικά κατά κύριο λόγο κριτήρια αλλά και λειτουργικά στην περίπτωση του Ελαστικού Αρμόστοκου ενός εξαιρετικού, καινοτόμου υλικού, που παρέχει απόλυτη προστασία από διείσδυση υγρασίας, λεκιάσματα αλλά κυρίως από την ιδανική συμπεριφορά στις συστολές και διαστολές των επιφανειών της επένδυσης. Συμπεριφορά που αποτρέπει αποκολλήσεις ρηγματώσεις και φθορές του συμβάλλοντας κατά τον τρόπο αυτό στη διατήρηση της πολύ καλής κατάστασης της επένδυσης για πολύ μεγάλα χρονικά διαστήματα. Ενώ στην περίπτωση των απλών τσιμεντοειδών αρμόστοκων, η αδιαβροχοποίηση τους με το ειδικό σιλοξανικό σφραγιστικό (DUROSTICK D-16) προτείνεται ως πολύ σημαντική, στην περίπτωση του Ελαστικου Αρμόστοκου αυτή δεν προβλέπεται.

1ο ΒΗΜΑ

Τοποθετούμε στην επιφάνεια της επένδυσης, στην οποία προηγουμένως έχουμε καθαρίσει καλά τους αρμούς, τον αρμόστοκο της επιλογής μας. Με χρήση πλαστικής σπάτλουλας και υπό γωνία 45 μοιρών απλώνουμε το υλικό στην επιφάνεια γεμίζοντας τους αρμούς χωρίς να αφήνουμε κενά.

2ο ΒΗΜΑ

Με ένα ελαφρά βρεγμένο σφουγκάρι και αφού ο αρμόστοκος έχει 'τραβήξει' ελαφρά, με ελαφρές ημικυκλικές κινήσεις απομακρύνουμε από την επιφάνεια της επένδυσης τα υπολείματα της αρμολόγησης.

3ο ΒΗΜΑ

Αφήνουμε την επιφάνεια να στεγνώσει ελαφρά και στη συνέχεια με ένα στεγνό πανί 'γυαλίζουμε' την επιφάνεια απομακρύνοντας από αυτή την ελαφριά άχνα (πάχνη) που πιθανώς έχει δημιουργηθεί σε αυτή.

Σχόλια

Εγραφείτε ώστε να αφήσετε το σχόλιο σας.