Μπορώ να στεγανώσω την ταράτσα μου μόνος μου; - Κεντρική Εικόνα

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΕΚΤΥΠΩΣΗ

VIEWS

166

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Μέσος όρος 0/5
Βαθμολογία: 
Καθόλου ψήφοι ακόμη

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ

Εξαρτάται! Από το μέγεθος της ταράτσας σας, την κατάσταση της πριν την στεγάνωση, το διαθέσιμο χρόνο σας, τον τύπο στεγάνωσης που θα επιλέξετε, τη χρήση για την οποία προορίζετε την ταράτσα σας και πιθανόν και από άλλες παραμέτρους που αφορούν την κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Ας  δούμε όμως κάποια θέματα τα οποία πιθανόν να σας φανούν χρήσιμα πριν λάβετε την όποια απόφαση.

Κατ’ αρχήν θα πρέπει αποφασίσετε για το ύψος του ποσού χρημάτων που είστε διατεθειμένος να δαπανήσετε.

Αν κάνετε μόνος σας τη δουλειά, σίγουρα θα σας στοιχήσει κατά πολύ φθηνότερα. Σε κάθε περίπτωση το μεγαλύτερο μέρος του κόστους μιας οικοδομικής εργασίας  αφορά το εργατικό της κόστος.

Επιλέξτε τον τύπο στεγάνωσης που θα εφαρμόσετε. Αν στην ταράτσα σας υπάρχουν πολλά εμπόδια καλό είναι να επιλέξετε κάποια υγρή στεγάνωση. Οι στεγανοποιήσεις που απαιτούν χρήση φλόγιστρου (ασφαλτικές) και γίνονται με τοποθέτηση ασφαλτόπανων ίσως αποδειχθούν μια δύσκολη εφαρμογή για κάποιον μη ειδικό, με αμφίβολο αποτέλεσμα όσον αφορά την επιτυχία της.

Οι στεγανοποιήσεις με ελαστομερή και τσιμεντοειδή στεγανοποιητικά είναι πιο κοντά στον μη ειδικό όσον αφορά στην ευκολία και στο καλό τελικό αποτέλεσμα εφαρμογής τους.

Θα πρέπει να ενημερωθείτε σωστά για την απαραίτητη προεργασία που απαιτείται να γίνει στο υπόστρωμα της επιφάνειας καθώς αυτή είναι καθοριστική για την επιτυχία της στεγάνωσης. Επιλέξτε το στεγανωτικό που ταιριάζει στην ανάγκη σας.

Μάθετε για τον τρόπο εφαρμογής του. Μιλήστε με την τεχνική υποστήριξη του επώνυμου προϊόντος που έχετε επιλέξει.

Σταθμίστε την τιμή αγοράς του σε σχέση με την ποιότητα του υλικού (βάσει πιστοποιήσεων) και τον χρονικό ορίζοντα που αυτό μπορεί να λειτουργεί χωρίς βλάβες. Αγοράστε τα εργαλεία που θα σας είναι απαραίτητα για την εφαρμογή του.

Σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία. 

Σχόλια

Εγραφείτε ώστε να αφήσετε το σχόλιο σας.