Επισκέπτομαι την ταράτσα μου πολύ σπάνια. Ποια λύση στεγάνωσης ταιριάζει στην περίπτωσή μου; - Κεντρική Εικόνα

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΕΚΤΥΠΩΣΗ

VIEWS

86

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Μέσος όρος 0/5
Βαθμολογία: 
Καθόλου ψήφοι ακόμη

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ

Το ζητούμενο της στεγάνωσης της ταράτσας μου σε μια ανάλογη περίπτωση είναι πολύ συγκεκριμένο. Χρειάζομαι μια οικονομική λύση η οποία να εφαρμόζεται σχετικά εύκολα (είτε από κάποιον τεχνίτη είτε από εμένα τον ίδιο), μια λύση που θα μου διασφαλίζει αντοχή και διάρκεια στο χρόνο. Σε τέτοια περίπτωση η λύση της στεγάνωσης με χρήση ακρυλικών ελαστομερών στεγανωτικών είναι η πλέον κατάλληλη λύση.

Με προϋπόθεση την κατάλληλη προετοιμασία του υποστρώματος της ταράτσας, εφαρμόζουμε το ακρυλικό ελαστομερές στεγανωτικό με ρολό ή πατρόγκα δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στα σημεία διακοπής (συμβολή οριζοντίων με κάθετες επιφάνειες, προεξέχοντα αντικείμενα όπως αναμονές οπλισμού, βάσεις από κεραίες, κάγκελα, κ.ά.).

Επιλέγουμε επώνυμα πιστοποιημένα ελαστομερή στεγανοποιητικά προϊόντα με εγγύηση καλής λειτουργίας για συγκεκριμένο αριθμό ετών. Προτιμούμε ελαστομερή που φέρουν το χαρακτηρισμό του ψυχρού υλικού καθώς η εφαρμογή τέτοιων υλικών συμβάλει επιπλέον της στεγάνωσης, σε μείωση της θερμοκρασίας της πλάκας εξαιτίας της εξαιρετικής ανακλαστικότητας της ηλιακής ακτινοβολίας και διασποράς της θερμότητας από τη μάζα του.

Σχόλια

Εγραφείτε ώστε να αφήσετε το σχόλιο σας.