Πατητή τσιμεντοκονία που αντέχει στα δύσκολα.. - Κεντρική Εικόνα

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΕΚΤΥΠΩΣΗ

VIEWS

2283

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Μέσος όρος 2/5
Βαθμολογία: 
2
Average: 2 (1 vote)

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ

 DS-254 IRON H πατητή τσιμεντοκονία που αντέχει στα δύσκολα …


Η ανάγκη για δημιουργία καλαίσθητων επιφανειών (κυρίως δαπέδων), τα οποία παράλληλα να έχουν τη δυνατότητα να δεχθούν μεγάλη και συχνή κυκλοφορία και βαριά χρήση έχουν οδηγήσει στη δημιουργία ενός εξαιρετικού υλικού, μιας νέας σύνθεσης και ποιότητας πατητής τσιμεντοκονίας, η οποία φέρει στη μάζα της επεξεργασμένη πολυεδρική σμυριδόπετρα, κατάλληλα διαβαθμισμένα αδρανή, ειδικά ενεργά πρόσθετα και ρητίνες κορυφαίας ποιότητας. Παρουσιάζει εντυπωσιακή συμπεριφορά στην τριβή, την κρούση και τη χάραξη. Το μέτρο ελαστικότητας που χαρακτηρίζει το υλικό λειτουργεί αποτελεσματικά στην αποφυγή ρηγματώσεων μετά την εφαρμογή του.

Η επιφάνεια που δημιουργείται με την πατητή τσιμεντοκονία  DS-254 IRON προσομοιάζει τόσο στην εικόνα όσο και στην συμπεριφορά της με αυτή επιφανειών γρανίτη, η δε επιφανειακή της σκληρότητα και αντοχή την κάνει ιδανική ακόμη και για τις πλέον απαιτητικές χρήσεις. Η διαμόρφωση και διακόσμηση ενός χώρου αποτελεί ζωτικό στοιχείο ενίσχυσης του συγκεκριμένου σκοπού που αυτός επιτελεί.  Κάτι που λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη όταν δημιουργούμε με τη βοήθεια της DUROSTICK DS-254 IRON δάπεδα σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, σε χώρους όπως show rooms, επίδειξης αυτοκινήτων, αύλειων εγκαταστάσεων ξενοδοχείων, πεζοδρόμων, κ.ά.    Η ακόμη όταν ανακαινίζουμε παλαιά δάπεδα, από μωσαϊκό, παλαιά πλακάκια ή οποιαδήποτε άλλη επιφάνεια.  

 Η DUROSTICK  DS-254 IRON  είναι:

  • Έτοιμο τσιμεντοκονίαμα με όψη γρανίτη.
  • Ιδανικό για εφαρμογή σε δάπεδα βαριάς κυκλοφορίας, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.
  • Διακρίνεται για την ισχυρή της πρόσφυση (2,0 Ν/mm²) σε πλήθος υποστρωμάτων, μόνο με απλή διαβροχή.
  • Δεν ρηγματώνει και μένει ανεπηρέαστη από μικροδονήσεις, ενώ αντέχει στις απότομες θερμοκρασιακές μεταβολές.
  • Δεν απαιτεί κανενός είδους ενίσχυση με βελτιωτικά γαλακτώματα.
  • Δημιουργεί άψογα φινιρισμένες επιφάνειες με υψηλές απαιτήσεις σε τριβή, κρούση και χάραξη. Χρωματίζεται στη μάζα και στην επιφάνεια της.
  • Παρουσιάζει άρρηκτη πρόσφυση με το υπόστρωμα και πολύ καλή εργασιμότητα. Παρουσιάζει επιφανειακή σκληρότητα (κλίμακα Mohs 7) και τελική επιφάνεια με ιδιαίτερα υψηλές αντοχές.
  • Κατατάσσεται στην κατηγορία CT-C40-F15-AR2 κατά ΕΝ 13813.

Σχόλια

Εγραφείτε ώστε να αφήσετε το σχόλιο σας.