Υπάρχουν καθαριστικά για πολύ απαιτητικό  καθαρισμό ειδικών τύπων ρύπων ή για εφαρμογή σε συγκεκριμένες δράσεις;  - Κεντρική Εικόνα

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΕΚΤΥΠΩΣΗ

VIEWS

772

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Μέσος όρος 0/5
Βαθμολογία: 
Καθόλου ψήφοι ακόμη

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ

Βεβαίως υπάρχουν!

Συνήθως τέτοιου είδους καθαριστικά είναι ιδιαίτερα δραστικά και έχουν εντυπωσιακά αποτελέσματα. Καθώς αρκετά από τα καθαριστικά αυτής της κατηγορίας είναι χημικά καθαριστικά, θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί τόσο κατά τη χρήση τους, την αποθήκευση και την απόθεση των συσκευασιών τους  (ως απορρίμματα μετά την εξάντληση του περιεχομένου τους). Κατά την εφαρμογή τους θα πρέπει να φροντίζουμε αυτή να γίνεται με τις απαραίτητες προφυλάξεις (χρήση, προστατευτικών γυαλιών, γαντιών, κ.ά.), όπως αυτές λεπτομερώς περιγράφονται στη συσκευασία τους και πάντοτε με προσοχή σε σχέση με επαφή με το προϊόν ή πιθανές αναθυμιάσεις του με ευπαθή άτομα (παιδιά, ηλικιωμένους, αρρώστους, εγκύους, κ.ά.)  

Στο βαθμό που τηρούνται οι οδηγίες χρήσης και εφαρμογής τα καθαριστικά αυτά προϊόντα μπορούν ακίνδυνα να εφαρμοσθούν και να αποδώσουν το προσδοκώμενο αποτέλεσμα καθαρισμού.

Ειδικά καθαριστικά απαιτητικών δράσεων θα βρείτε:

Καθαριστικά για την απομάκρυνση των αλάτων, θαλασσινού νερού, σκουριάς και πουρί, σκληρή βρωμιά, καμένων λιπών ή λαδιών, καπνιάς, κάρβουνου, λεκέδων από κερί, χρωμάτων (graffiti), κ.ά. Επίσης αντιμουχλικά και αντιμυκητικά καθαριστικά ιδιαίτερα υψηλής αποτελεσματικότητας και δράσης. Θα βρείτε, επίσης, καθαριστικά για την περιποίηση και τον καθαρισμό των ανοξείδωτων και ασημένιων σκευών σας αλλά και καθαριστικά για το τζάκι, το μπάρμπεκιου και την καμινάδα του τζακιού σας. Καθαριστικά για την αποχέτευσή και το βόθρο (αν υπάρχει) του σπιτιού σας και άλλα πολλά!

Επιλέξτε το καθαριστικό που ταιριάζει στην ανάγκη σας και έχει δημιουργηθεί για να την καλύπτει με τον καλύτερο και τον ασφαλέστερο τρόπο. 

Σχόλια

Εγραφείτε ώστε να αφήσετε το σχόλιο σας.