Άκουσα να μιλούν για εποξειδικό αρμόστοκο για το μπάνιο και την κουζίνα; Τι είναι ο εποξειδικός αρμόστοκος;  - Κεντρική Εικόνα

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΕΚΤΥΠΩΣΗ

VIEWS

4218

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Μέσος όρος 0/5
Βαθμολογία: 
Καθόλου ψήφοι ακόμη

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ

Ο εποξειδικός αρμόστοκος είναι ένας από τους τύπους αρμόστοκου που έχουμε στη διάθεσή μας για την αρμολόγηση επιφανειών με επένδυση από πλακίδια, γρανίτη, μάρμαρο, κ.ά. Ο εποξειδικός αρμόστοκος είναι υλικό κατασκευασμένο από εποξειδική ρητίνη.

Ο εποξειδικός αρμόστοκος αντέχει σε ‘βαριά’ χρήση αλλά και σε όλων των τύπων τους ρύπους. Παρουσιάζει δε εξαιρετική ανθεκτικότητα στα οξέα, στα αλκάλια, στα ισχυρά καθαριστικά, στη χλωρίνη, και σε αρκετούς οργανικούς διαλύτες χωρίς να φθείρεται και χωρίς να αποχρωματίζεται.

Ο εποξειδικός αρμόστοκος παρουσιάζει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τους τσιμεντοειδείς αρμόστοκους. Η σχετική δυσκολία που υπήρχε μέχρι πρόσφατα σχετικά με την απομάκρυνση των υπολειμμάτων της αρμολόγησης με υλικά του τύπου αυτού (εποξειδικά), έχει λυθεί με τη δημιουργία και χρήση εξειδικευμένων καθαριστικών που επιτελούν τον καθαρισμό των υπολειμμάτων με απλό, εντυπωσιακό όμως τρόπο.

Οι εποξειδικοί αρμόστοκοι διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία χρωματισμών και αποτελούν ιδανική λύση τόσο από αισθητικής όσο και από τεχνικής άποψης.