Ανακαινίσεις εξωτερικών όψεων - Κεντρική Εικόνα

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΕΚΤΥΠΩΣΗ

VIEWS

1375

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Μέσος όρος 3/5
Βαθμολογία: 
3
Average: 3 (2 votes)

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ

Ανακαινίζουμε τις επιφάνειες με τον Ελαστικό Σοβά  HYDROSTOP PLASTER ELASTIC
ή το σιλικονούχο σοβά HYDROSTOP SILICONE PLASTER


Το µεγαλύτερο ποσοστό κτιρίων και κατοικιών στην Ελλάδα φέρει στις εξωτερικές του επιφάνειες επιχρίσµατα από σοβά. Τόσο η εξωτερική  εικόνα όσο και η πραγµατική κατάσταση των εξωτερικών επιχρισµάτων επηρεάζεται από:  

  • Συστολές και διαστολές λόγω θερµοκρασιακών µεταβολών
  • ∆ονήσεις, κραδασµούς αλλά και σεισµούς
  • Χηµικούς, βιοµηχανικούς, αστικούς ή άλλου είδους ρύπους
  • Κακοτεχνίες κατά την κατασκευή του σοβά
  • Επιλογή ακατάλληλων ή κακής ποιότητας υλικών (σοβάδων)
  • Φυσική φθορά από την άµεση επαφή µε το περιβάλλον (έντονη ηλιοφάνεια, βροχή, παγετός κ.ά.).

Η εικόνα φθαρµένων εξωτερικών επιχρισµάτων από σοβά στις όψεις των κτιρίων είναι τόσο συνηθισµένη, που πολλές φορές δεν την προσέχουµε καν.Ωστόσο, τόσο για λόγους αισθητικής, όσο, κυριότερα, για λόγους προστασίας του κτιρίου ή της κατοικίας από µελλοντικές σηµαντικές φθορές και ζηµιές, σωστό είναι να προβαίνουµε σε µερική ή ολική αποκατάσταση, ανάλογα βέβαια µε την περίπτωση. Η επισκευή και αποκατάσταση των ζηµιών τοπικού χαρακτήρα αλλά και η γενικότερη επισκευή - αποκατάσταση σε περίπτωση που οι βλάβες του σοβά  είναι µεγάλου εύρους, όπως επίσης και σε επιλογή µας για αισθητική ανακαίνιση των εξωτερικών όψεων του κτιρίου ή της κατοικίας µας, συναρτάται µε λύσεις που παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον. Λύσεις όπως αυτή της επισκευής κατ’ αρχήν και του επανασοβατίσµατος στη συνέχεια του συνόλου των επιφανειών των όψεων του κτιρίου µε τον καινοτόµο ελαστικό σοβά HYDROSTOP PLASTER ELASTIC  ή το σιλικονούχο παστώδη αδιάβροχο σοβά HYDROSTOP SILICONE PLASTER  της DUROSTICK. Και οι δύο σοβάδες διατίθενται σε λεία και αδρή υφή µε δυνατότητα βαφής σε 12 & 44 αποχρώσεις, στη µάζα τους αντίστοιχα.

Και οι δύο σοβάδες, HYDROSTOP PLASTER ELASTIC και HYDROSTOP SILICONE PLASTER προσφέρονται ως ιδανική λύση, ως τελικό επίχρισμα για το πιστοποιημένο στην πρώτη κλάση κατά ETAG 004 σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης κτιρίων THERMOSEAL της DUROSTICK, φέροντας τις ανάλογες πιστοποιήσεις.

Επιλέξτε τον ελαστικό σοβά HYDROSTOP PLASTER ELASTIC ή το σιλικονούχο παστώδη αδιάβροχο σοβά ΗYDROSTOP SILICONE PLASTER για την ανακαίνιση των εξωτερικών τοίχων του δικού σας χώρου

 

Ο HYDROSTOP PLASTER ELASTIC αποτελεί ένα καινοτόμο προϊόν σοβατίσματος, τελικής στρώσης, το οποίο παρουσιάζει σημαντικά πλεονεκτήματα έναντι άλλων εναλλακτικών λύσεων.

  • Προσφέρει πλήρη υδαταπωθητικότητα κατά DIN 18550.
  • Παρουσιάζει εξαιρετική ελαστικότητα, πρόσφυση, υδρατμοπερατότητα.  
  • Λειτουργεί ως στεγανωτική στρώση της τοιχοποιίας.
  • Συνεργάζεται άψογα με πάσης φύσης τσιμεντοειδή υποστρώματα.Συμπεριφέρεται άψογα (δεν ρηγματώνει και δεν αποκολλάται) σε κραδασμούς, δονήσεις, σεισμούς.
  • Παρέχει κορυφαία αντοχή σε άλγη και μύκητες.
  • Είναι εξαιρετικά ανθεκτικός στο χρόνο.
  • Εφαρμόζεται χωρίς πρόβλημα πάνω σε παλιό σοβά τελικής στρώσης με την κατάλληλη προεργασία,χωρίς αστάρι.
  • Δουλεύεται εύκολα με το χέρι ή με μηχανή εκτόξευσης έτοιμων κονιαμάτων.
  •  Κατατάσσεται στην κατηγορία GP: CSIII/W2, κατά ΕΝ 998-1.
  • Συμμετέχει στο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης κτιρίων THERMOSEAL της DUROSTICK ως σοβάς τελικής στρώσης το οποίο έχει πιστοποιηθεί  από το κοινοποιημένο Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο OIB με αριθμό ΕΤΑ-13/0006 και ΕΤΑ-13/0007.

Ο HYDROSTOP PLASTER ELASTIC αποτελεί την ιδανική λύση για την εξωτερική θωράκιση και προστασία των εξωτερικών τοίχων του κτιρίου. Δημιουργεί προστατευτικό αδιάβροχο μανδύα που αποτρέπει την προσβολή τους από την υγρασία, τον παγετό και γενικότερα την άμεση επαφή με το εξωτερικό περιβάλλον. Αποδίδει άψογο αισθητικό αποτέλεσμα που διαρκεί στο χρόνο με αμελητέες φθορές ή ζημιές.

 


Ο σιλικονούχος σοβάς HYDROSTOP SILICONE PLASTER  λευκός ή έγχρωμος,παστώδης σοβάς,λείος (1mm & 1,5mm)ή Γραφιάτο (2,5mm). παρουσιάζει:

  1. Υψηλή υδρατμοπερατότητα Class 1-EN ISO 7783-2.
  2. Πλήρη υδαταπωθητικότητα κατά ΕΝ 1062-3.
  3. Άριστη πρόσφυση, υψηλή ελαστικότητα, αντίσταση στην ακτινοβολία UV.
  4. Αντοχή στα αλκάλια κατά DIN 18556.
  5. Δεν ρηγματώνει και δεν ξεφλουδίζει.
  6. Καταργεί την αρχική ανάγκη βαφής των όψεων των κτιρίων.
  7. Παρέχει πλήρη στεγανότητα και μεγάλη διάρκειας ζωής των προσόψεων.
  8. Εμποδίζει την ανάπτυξη μικροοργανισμών καθώς και τη δημιουργία μούχλας, άλγης και μυκήτων στην επιφάνειά του.
  9. Έχει υψηλές μηχανικές αντοχές και ευκολία εφαρμογής.
  10. Είναι πιστοποιημένος με τη σήμανση CE κατά ΕΝ 15824.
  11. Χρωματίζεται σε 44 αποχρώσεις στη βάση χρωματολογίου με το σύστημα COLOR COLLECTION της DUROSTICK. (Παραδίδεται κατόπιν παραγγελίας έτοιμο – χρωματισμένο).
  12. Συμμετέχει στο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης κτιρίων THERMOSEAL της DUROSTICK το οποίοέχει πιστοποιηθεί κατά το σχετικό ευρωπαϊκό πρότυπο ETAG 004, από το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο OIB με αριθμούς πιστοποίησης ΕΤΑ-13/0006 και ΕΤΑ-13/0007, ως σοβάς τελικής στρώσης του συστήματος. Επίσης, χρησιμοποιείται ως σοβάς τελικής στρώσης, ή εσωτερικά ως διακοσμητικό επίχρισμα και δουλεύεται με το χέρι ή με μηχανή εκτόξευσης. Εφαρμόζεται επάνω σε όλα τα οικοδομικά υλικά σε τοίχους και οροφές, όπως σοβάς, γυψοσανίδες, τσιμεντοσανίδες, πορομπετόν κλπ.

 

Εφαρμόζεται στην επιφάνεια σε σύστημα με το αστάρι πρόσφυσης σιλικονούχων σοβάδων HYDROSTOP SILICONΕ PRIMER (Υδατοδιαλυτό σιλικονούχο ακρυλικό αστάρι, κατάλληλο για σιλικονούχους σοβάδες. Σταθεροποιεί και μειώνει την απορροφητικότητα των επιφανειών με αποτέλεσμα την άρρηκτη αγκύρωση των σιλικονούχων παστωδών σοβάδων.)

 

Σχόλια

Εγραφείτε ώστε να αφήσετε το σχόλιο σας.