Ανακαινίστε & Κερδίστε - Κεντρική Εικόνα

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΕΚΤΥΠΩΣΗ

VIEWS

675

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Μέσος όρος 3/5
Βαθμολογία: 
3
Average: 3 (2 votes)

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ

Ανακαινίζουμε τις όψεις και αναβαθμίζουμε ενεργειακά το χώρο μας, συνδυάζοντας στεγάνωση της ταράτσας και παράλληλη χρήση ενεργειακών κουφωμάτων.


Είτε όταν έχει έρθει… το πλήρωμα του χρόνου για να προχωρήσουμε στη βαφή των εξωτερικών τοίχων της κατοικίας μας (κάθε οκτώ με δέκα χρόνια), είτε πολύ νωρίτερα αφού έχουμε αποφασίσει να ανακαινίσουμε, να ομορφύνουμε και παράλληλα να προστατεύσουμε την κατοικία μας από τη φθοροποιό δράση του χρόνου και βεβαίως της άμεσης επαφής της με το περιβάλλον, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να λάβουμε τη σωστή απόφαση για το χρώμα που θα χρησιμοποιήσουμε. Οι επιλογές πολλές, αλλά λίγες αυτές που παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. 

Η επιλογή με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον αφορά σε ένα εξαιρετικό καινοτόμο προϊόν: το Θερμοκεραμικό Ενεργειακό Χρώμα THERMOELASTIC COLOUR  της DUROSTICK. Το συγκεκριμένο προϊόν δεν είναι ένα απλό χρώμα. Είναι στεγανωτικό, ανακλαστικό, ‘ψυχρό χρώμα’, ένα υλικό που ταυτόχρονα βάφει, μονώνει και στεγανώνει την τοιχοποιία. 

Το THERMOELASTIC COLOUR  σε συνδυασμό με ύπαρξη (ή τοποθέτηση) ενεργειακών κουφωμάτων και στεγάνωση της ταράτσας μας (αν υπάρχει) με το ακρυλικό ελαστομερές καουτσούκ DS-220  της DUROSTICK με 8 χρόνια εγγύηση, συμβάλλει στη μείωση της θερμοκρασίας των εσωτερικών στην τοιχοποιία χώρων έως και 20% και κατά συνέπεια στη μείωση κατανάλωσης ενέργειας για τη θέρμανση ή το δροσισμό της έως και 30%.  

Ο συνδυασμός των δύο υλικών προστατεύει την κατοικία από διείσδυση υγρασίας του εξωτερικού περιβάλλοντος, δημιουργώντας γύρω από αυτήν έναν ισχυρό προστατευτικό μανδύα.Η ταυτόχρονη στεγάνωση της ταράτσας με DS-220  και βαφή των εξωτερικών τοίχων με THERMOELASTIC COLOUR  μειώνει έως 20% την εσωτερική θερμοκρασία ενός σπιτιού το καλοκαίρι και δεν επιτρέπει στην εξωτερική υγρασία να προσβάλλει το κτίριο, γεγονός που θα είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση της κατανάλωσης ενέργειας τους ψυχρούς μήνες, ιδιαίτερα κατά τον χειμώνα. 

Εξοικονόμηση ενέργειας της τάξης του 30%.

Αποτελεί την οικονομική & αξιόπιστη εναλλακτική λύση  στην ολοκληρωμένη θερμομόνωση (υπό την προϋπόθεση ύπαρξης ενεργειακών κουφωμάτων)