Προστατεύουμε τις υπάρχουσες επενδύσεις - Κεντρική Εικόνα

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΕΚΤΥΠΩΣΗ

VIEWS

1676

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Μέσος όρος 2/5
Βαθμολογία: 
2
Average: 2 (1 vote)

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ

Αναδεικνύουμε και προστατεύουμε τις υπάρχουσες επενδύσεις (Φροντίδα μαρμάρινων, πέτρινων ή άλλου τύπου επιφανειών, αδιαβροχοποίηση)


Στο πλαίσιο ανακαίνισης κάποιου εξωτερικού χώρου ίσως θα πρέπει να φροντίσουμε στοιχεία του χώρου που δεν πρόκειται να αφαιρεθούν, αλλά αντίθετα πρόκειται να ενταχθούν στη νέα διαμόρφωση. Πρέπει λοιπόν να φροντίσουμε για τον καθαρισμό και το φρεσκάρισμά τους και στη συνέχεια να προχωρήσουμε στις απαραίτητες αδιαβροχοποιήσεις για να επιτύχουμε αφενός την προστασία από την υγρασία, αφετέρου από τους ρύπους και το συνεπαγόμενο λέκιασμα των επιφανειών.

Ήπιος καθαρισμός των επιφανειών από πλακίδια, μάρμαρα, γρανίτες μπορεί να γίνει με προϊόντα της σειράς BIOCLEAN της DUROSTICK. Η απομάκρυνση από τις παραπάνω επιφάνειες βαρέων (οικοδομικών ή άλλων) καταλοίπων μπορεί να γίνει με χρήση ΟΞΙΝΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΥ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ. Το αντίστοιχο προϊόν για επενδύσεις από πέτρα είναι το καθαριστικό D-7 της DUROSTICK. Ο καθαρισμός αγυάλιστων μαρμάρων ή μωσαϊκών γίνεται με το D-21.  Αφού καθαρίσουμε καλά τις επιφάνειες, προχωρούμε στη φροντίδα και αδιαβροχοποίησή τους. Αδιαβροχοποιούμε τους αρμούς πλακιδίων με D-16 . Αδιαβροχοποιούμε αποδίδοντας επιπλέον ελαιαπωθητικές ιδιότητες σε επενδύσεις από μάρμαρο ή γρανίτη με D-22 , αδιαβροχοποιούμε απορροφητικά (μη σμαλτωμένα) πλακίδια, γρανίτες, cotto με το D-29 SPOT FREE ή με NANO PROOF MARMO DS-275. Αδιαβροχοποιούμε επενδύσεις από πέτρα με RENOLIT  της DUROSTICK.