Στεγάνωση ταράτσας με τσιμεντοειδή στεγανωτικά - Κεντρική Εικόνα

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΕΚΤΥΠΩΣΗ

VIEWS

4925

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Μέσος όρος 2/5
Βαθμολογία: 
2
Average: 2 (1 vote)

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ

Στεγανώνουμε με τσιμεντοειδή στεγανωτικά

Αν η ταράτσα μας πρόκειται να είναι συχνά επισκέψιμη κατά τη διάρκεια του χρόνου για τον οποιοδήποτε λόγο, αν επίσης μας ενδιαφέρει η μακροβιότερη (από τα ελαστομερή) καλή λειτουργία της στεγάνωσης, αλλά και σε περιπτώσεις που πρόκειται να προχωρήσουμε σε περαιτέρω επένδυση της ταράτσας με πλακίδια, πλάκες, ή άλλο υλικό επένδυσης, καλό είναι να επιλέγουμε τη λύση της τσιμεντοειδούς στεγάνωσης. Αυτή αποτελεί από τις πλέον αξιόπιστες λύσεις στον τομέα της στεγάνωσης και έχει άριστη απόδοση καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής της, (έως και δεκαπέντε έτη), που υπό προϋποθέσεις {π.χ. ως υπόστρωμα κάποιας επένδυσης δεν γηράσκει (τεστ μακροβιότητας πάνω από 50 έτη)}.Στη διάθεσή μας βρίσκονται πολλοί τύποι στεγανώσεων, οι οποίοι παρουσιάζουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, τα οποία θα κληθούμε να σταθμίσουμε κατά την επιλογή του τύπου στεγάνωσης που ταιριάζει στην ανάγκη μας.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Αποτελούν ιδανική λύση για επιφάνειες που πρόκειται να δεχθούν συχνή, ήπια κυκλοφορία και χρήση.
  • Ως τελική στρώση επιφάνειας παρουσιάζουν εξαιρετική αντοχή σε αντίξοες καιρικές συνθήκες, στην έντονη ηλιοφάνεια, τον παγετό, τα λιμνάζοντα νερά καθώς και διαφόρων τύπων μηχανικές καταπονήσεις (κραδασμούς, τριβή κ.ά.).   
  • Παρέχουν εγγύηση καλής λειτουργίας για πολλά χρόνια. (Ως στεγανωτικά υποστρώματα επενδύσεων παρέχουν μία πολύ αξιόπιστη επιλογή με υπερδιπλάσιο χρόνο ζωής σε σχέση με εφαρμογές που βρίσκονται σε άμεση επαφή με το εξωτερικό περιβάλλον).
  • Αποτελούν διαπνέοντα (υδρατμοπερατά) υλικά που αποτρέπουν τη δημιουργία υγροποιήσεων και μούχλας στη μάζα αλλά και στην επιφάνεια (αντίθετη) του δομικού στοιχείου (συνήθως πλάκα σκυροδέματος) στο οποίο τοποθετούνται.
  • Λειτουργούν αποτελεσματικά ως γεφυρωτικά τριχοειδών ρωγμών του υποστρώματος παλαιότερων αλλά και νεότερων που ίσως δημιουργηθούν μετά το πέρας της εφαρμογής τους.
  • Λειτουργούν ως φράγμα ενάντια στην ενανθράκωση των τσιμεντοειδών υποστρωμάτων, αλλά και την προσβολή τους από χημικούς και βιομηχανικούς ρύπους της ατμόσφαιρας.

Στεγανώνουμε με τσιμεντοειδή στεγανωτικά τελικής επιφάνειας HYDROSTOP ROOF, HYDROSTOP 2 ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ ή με τσιμεντοειδή στεγανωτικά υποστρώματος επενδύσεων HYDROSTOP FLOOR, WATERTANK της DUROSTICK.

hydrostop_roof hydrostop_floor hydrostop 2 συστατικών watertank

HYDROSTOP ROOF

Εύκαμπτο, λευκό, τσιμεντοειδές στεγανωτικό ταρατσών

HYDROSTOP FLOOR

Eπιπεδωτικό ινοπλισμένο κονίαμα για στεγανοποίηση δαπέδων πριν την επένδυση με πλακίδια

HYDROSTOP 2 ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ

Εύκαμπτο, λευκό, τσιμεντοειδές στεγανωτικό για ταράτσες & κάθετες επιφάνειες

HYDROSTOP WATERTANK

Εύκαμπτο, γκρι, στεγανωτικό κονίαμα 2 συστατικών για ειδικές εφαρμογές και απαιτητικές στεγανώσεις.Κατάλληλο για πόσιμο νερό