Ολική ανακαίνιση με Πατητή Τσιμεντοκονία - Κεντρική Εικόνα

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΕΚΤΥΠΩΣΗ

VIEWS

2856

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Μέσος όρος 2/5
Βαθμολογία: 
2
Average: 2 (1 vote)

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ

Ολική ανακαίνιση με Πατητή Τσιμεντοκονία


Η ανακαίνιση των επιφανειών του μπάνιου μπορεί να αφορά συνολικά ή μερικά την εφαρμογή πατητής τσιμεντοκονίας. Ενός νέου - παλιού υλικού που στη σύγχρονη βιομηχανοποιημένη εκδοχή του έχει βρει καταπληκτικές εφαρμογές σε κάθε οικοδομική επιφάνεια κατοικίας ή επαγγελματικού χώρου - και στο μπάνιο!Στο μπάνιο ειδικότερα, οι εφαρμογές πατητής τσιμεντοκονίας έχουν να δείξουν εξαιρετικής αισθητικής αποτελέσματα και για το λόγο αυτό, το υλικό έχει κερδίσει πολύ σημαντικό μερίδιο στις ανακαινίσεις (και αρχικές κατασκευές) μπάνιων τόσο σε ξενοδοχεία, επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους. Πέραν της αισθητικής όμως, η εφαρμογή του κατάλληλου βερνικιού στην πατητή, διασφαλίζει την αντοχή των επιφανειών και τη διάρκειά τους στο χρόνο, ανάλογη με αυτή επένδυσης με κεραμικά πλακίδια, μάρμαρο, ή άλλα υλικά.

Η εφαρμογή πατητής τσιμεντοκονίας DS-250 ή DS-252 FLEX πάνω σε παλαιό πλακάκι ή μωσαϊκό ή άλλη επιφάνεια (σε δάπεδο) μπορεί να γίνει σε μικρά πάχη (5-10mm) με απαραίτητο τον εγκιβωτισμό στη στρώση της, του υαλοπλέγματος ενίσχυσης DS-4160.Συνήθως σε κάθετες επιφάνειες η εφαρμογή πατητής τσιμεντοκονίας ενσωματώνει χρωματικές τεχνοτροπίες με χρήση των κατάλληλων χρωστικών  DUROCOLOR ΣΥΡΙΓΓΕΣ , αλλά και ΤΣΙΜΕΝΤΟΕΙΔΩΝ ΑΡΜΟΣΤΟΚΩΝ της DUROSTICK (32 αποχρώσεων)  ή χρωστικών σε μορφή πούδρας DUROCOLOR POWDER-C.Το αισθητικό αποτέλεσμα των τεχνοτροπιών αυτών είναι σε κάθε περίπτωση μ ο ν α δ ι κ ό κυριολεκτικά και μεταφορικά!  Η προστασία της επιφάνειας που μας αποδίδει η εφαρμογή της πατητής τσιμεντοκονίας, γίνεται με εφαρμογή σε αυτήν ειδικών βερνικιών, ανάλογα με τη λειτουργική ανάγκη και το ζητούμενο αισθητικό αποτέλεσμα VISTA  ματ  ή DECOFIN EPOXY SF  εποξειδικό γυαλιστερό βερνίκι 2 συστατικών ή DECOFIN POLYURETHANE  πολυουρεθανικό ματ βερνίκι 2 συστατικών.

ΕΥΚΟΛΗ, ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΔΑΠΕΔΟΥ ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΑΤΗΤΗΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑΣ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΠΑΛΙΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ, ΜΩΣΑΪΚΟ Κ.Α.

πατητή τσιμεντοκονία σε παλαιά πλακάκια

 

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΜΕ ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ


Η πατητή τσιμεντοκονία, αυτό το τόσο μοναδικά πλαστικό υλικό βγαίνει με … ‘αυτοπεποίθηση’ από το μπάνιο του σπιτιού σας και διακοσμεί με εξαιρετικό τρόπο επιφάνειες, δάπεδα, τοίχους, σύνθετους οικοδομικούς όγκους, ακόμη και ταβάνια. Η λογική της εφαρμογής της όπως και στο μπάνιο (με υαλόπλεγμα ενίσχυσης για τα δάπεδα, βερνίκι για την προστασία της από υγρασία, ρύπους, φθορές). Οι τεχνοτροπίες της, χρωματικές και μη έχουν ως μόνο όριο τη μαστοριά και τη φαντασία του τεχνίτη - εφαρμοστή.

πατητή τσιμεντοκονία σε εσωτερικούς χώρους

Σχόλια

Εγραφείτε ώστε να αφήσετε το σχόλιο σας.