Υπάρχει λυση; Αν ξέρεις που να την αναζητήσεις, αν έχεις εκπαιδευθεί να τη διακρίνεις και να την επιλέγεις, αν έχεις τη ικανότητα να την προσαρμόζεις στα δεδομένα του προβλήματος που προηγουμένως έχεις ερευνήσει και κατανοήσει σε βάθος, αν έχεις τη δυνατότητα να την εφαρμόζεις μόνος σου ή με τη βοήθεια κάποιου ειδικού, τότε ναι, υπάρχει λύση!  


Στη DUROSTICK το πιστεύουμε ακράδαντα και το έχουμε κάνει πράξη επί πολλές δεκαετίες, αντιλαμβανόμενοι εαυτούς περισσότερο ως ειδικούς παρέχοντες λύσεις πολύ περισσότερο παρά ως κατασκευαστές προϊόντων. Αυτός είναι ο λόγος που έχουμε αφιερώσει τεράστια ενέργεια αλλά και πολύ σημαντικούς ανθρώπινους και οικονομικούς πόρους για να κάνουμε τις λύσεις που παρέχουμε προσβάσιμες και προσιτές σε όλους.

Στη νέα μας αυτή προσπάθεια, αυτή τη φορά σε περιβάλλον διαδικτύου, συγκεντρώσαμε, οργανώσαμε  και διευθετήσαμε τη γνώση και την εμπειρία μας στο αντικείμενο της νέας κατασκευής, της επισκευής, της συντήρησης, της ανακαίνισης αλλά και της διακόσμησης εντάσσοντας στο σχεδιασμό μας πραγματικές φωτογραφικές απεικονίσεις, τρισδιάστατα μοντέλα και ειδική αρθρογραφία. Όλα αυτά ευρισκόμενα σε ένα φιλικό και ευχάριστο για το χρήστη περιβάλλον, όπου μπορεί να αντλήσει, να μεταφέρει και να ανταλλάξει γνώση και εμπειρία, σε μια διεργασία που αναπόφευκτα οδηγεί στη δημιουργία μιας ζωντανής κοινότητας, που είναι και το απώτερο ζητούμενο αυτής της προσπάθειας.  

Ο χώρος που φέρει το όνομα ‘ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ’ www.yparxeilysi.gr   δεν παρέχει απλά πληροφορία. Είναι ένας χώρος αμφίδρομης και πολύπλευρης διάδρασης όσων τον επισκέπτονται τόσο με τους δημιουργούς και υπεύθυνους διαχείρισής του, όσο κυριότερα μεταξύ όλων των επισκεπτών και χρηστών του, όπως στην πραγματική ζωή συμβαίνει, σε κάθε ζωντανή κοινότητα.

Ο επισκέπτης του www.yparxeilysi.gr, θα βρει ένα απόλυτα φιλικό περιβάλλον όπου μπορεί να αντλήσει την πληροφόρηση που τον ενδιαφέρει, να συμμετέχει σε forums επί θεμάτων και που τον αφορούν και που ίσως έχει ο ίδιος δημιουργήσει, να γίνει μέλος σε ομάδες ειδικών ενδιαφερόντων, να δημοσιεύσει και να μοιραστεί με τους επισκέπτες και μέλη, φωτογραφίες και κείμενα από π.χ. οικοδομικές εργασίες που έχει ολοκληρώσει με επιτυχία, να αναδείξει τη δουλειά του, να δημοσιεύσει τεχνικά άρθρα και αναλύσεις, να πάρει μέρος σε διαγωνισμούς, να μιλήσει, να ακούσει, να διαβάσει, να μοιραστεί.    

Στόχος και σκοπός της προσπάθειας μας αυτής είναι να δημιουργήσουμε μια μεγάλη, δυνατή και ζωντανή κοινότητα, να τη χαρούμε, να τη χαρείτε όλοι εσείς, να κερδίσουμε άπαντες από την προσπάθεια μας αυτή.


Σας καλωσορίζουμε και πάλι και σας ευχόμαστε καλή περιήγηση …