Καλώς ήρθατε στην ενότητα των GROUPS του ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ!

Πλοηγηθείτε σε διαφορετικές ομάδες που έχουν δημιουργηθεί ώστε να συγκεντρώσει η καθεμία τα μέλη της, στη βάση συγκεκριμένων ενδιαφερόντων, ή δραστηριοποίησης (επάγγελμα οικοδομής), γεωγραφικού ενδιαφέροντος (περιοχή), ή συνδυασμών των παραπάνω.

Παρακολουθήστε τις δραστηριότητες και αναρτήσεις της κάθε ομάδας, γίνετε μέλη της, ή δημιουργήστε τη δική σας ομάδα, αν το επιθυμείτε (για αυτή τη δράση απαιτείται η έγκριση του διαχειριστή του χώρου).

Παρατήρηση: Η συμμετοχή ως μέλος και η δημιουργία μίας νέας ομάδας απαιτεί την προηγούμενη εγγραφή σας ως μέλος του ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ.  

Προσοχή: Για να ανεβάσετε το δικό σας DIY πρέπει αρχικά να συμμετέχετε σε ένα GROUP

Groups

Έχουμε δημιουργήσει το ξεχωριστό αυτό Group  με σκοπό να σας ενημερώνουμε και να σας πληροφορούμε άμεσα και γρήγορα για σειρά θεμάτων ενδιαφέροντος του ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ. Αξιοποιήστε την πληροφορία που θα βρείτε ως έμπνευση για τα δικά σας DIYs.

 

Συμμετοχή

Αξιοποιήστε την υπάρχουσα υποδομή της ενότητας των Groups για να αποστείλετε με μορφή DIY (εικόνες του προβλήματος και περιγραφικό κείμενο), πληροφορίες για το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε στο κτίριο ή στην κατοικία σας.

Η ανάρτηση θα γίνει στην παρούσα ομάδα και θα λάβετε απάντηση από την τεχνική υπηρεσία του YΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ  στο συντομότερο δυνατό χρόνο μέσω email ή και τηλεφωνικά.

Συμμετοχή
Συμμετοχή
Συμμετοχή
Συμμετοχή
Συμμετοχή
Συμμετοχή
Συμμετοχή
Συμμετοχή