Στο τσιμεντένιο (από σκυρόδεμα) τοιχίο του υπογείου φαίνονται τα 'σίδερα' (οπλισμός) και είναι πολύ σκουριασμένα. Δεν ξέρω, πρέπει να κάνουμε κάτι γι' αυτό πριν προχωρήσουμε σε περεταίρω επισκευές, στεγάνωση, τοποθέτηση επένδυσης, ή κάτι άλλο; - Κεντρική Εικόνα

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΕΚΤΥΠΩΣΗ

VIEWS

2809

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Μέσος όρος 0/5
Βαθμολογία: 
Καθόλου ψήφοι ακόμη

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ

Απαραίτητα, από τη στιγμή που έχουμε εντοπίσει το πρόβλημα, θα πρέπει να κάνουμε ενέργειες για την αποκατάστασή του.

Βήμα 1

Καθαρίζουμε τόσο τις αναμονές από τη σκουριά – τρίβοντας με πατόχαρτο ή συρματόβουρτσα -  όσο και την περιοχή της επιφάνειας του σκυροδέματος γύρω από την κάθε αναμονή σε ακτίνα τουλάχιστον 15 cm, απομακρύνοντας σαθρά σημεία, σκόνες, λάδια και πάσης φύσης ξένα υλικά.

 Βήμα 2

Εφαρμόζουμε με πινέλο τόσο στις αναμονές του οπλισμού όσο και στην περιοχή του σκυροδέματος γύρω από αυτές τσιμεντοειδή αναστολέα διάβρωσης οπλισμού. Η εφαρμογή γίνεται σε δύο επιστρώσεις με διαφορά τριών ωρών η μια από την άλλη.

Βήμα 3

Επισκευάζουμε την περιοχή του σκυροδέματος, αν αυτό κριθεί απαραίτητο (γιατί π.χ. η αποσάθρωση στην περιοχή έχει προχωρήσει σε κάποιο βάθος), με κάποιο ισχυρό επισκευαστικό τσιμεντοκονίαμα ώστε να εξομαλυνθεί η επιφάνεια και να μην παρουσιάζει κενά.  

Σχόλια

Εγραφείτε ώστε να αφήσετε το σχόλιο σας.