Γενικές Μικροζημιές - Κεντρική Εικόνα

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΕΚΤΥΠΩΣΗ

VIEWS

4590

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Μέσος όρος 2/5
Βαθμολογία: 
2
Average: 2 (1 vote)

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ

Αποκόλληση - σκίσιμο υποδημάτων και δερμάτινων ειδών γενικά


Η βενζινόκολλα γενικής χρήσης Νο69 της DUROSTICK είναι το πλέον κατάλληλο συγκολλητικό για τέτοιου είδους εφαρμογές.Αφού γίνει η απαραίτητη προεργασία (ελαφρύ γυαλοχαρτάρισμα), η κόλλα εφαρμόζεται εύκολα με πινέλο ή με την πλαστική σπάτουλα που εμπεριέχεται στη συσκευασία των 70ml, με επάλειψη ισόπαχου στρώματος κόλλας και στις δύο προς συγκόλληση επιφάνειες. Αφήνουμε την κόλλα να ‘τραβήξει’ για 15 λεπτά περίπου και μετά ενώνουμε τις επιφάνειες πιέζοντας τις για λίγο.

Αποκόλληση μοκέτας ή πλαστικών σαλονιού αυτοκινήτου


αποκόλληση μοκέταςΙδανικό υλικό για αυτού του είδους την ανάγκη είναι η βενζινόκολλα γενικής χρήσης No69 ή επιπλοποιίας Νο70  της DUROSTICK. Οι προς συγκόλληση επιφάνειες πρέπει να είναι καθαρές, στεγνές και απαλλαγμένες από λίπη και σκόνες. Η κόλλα εφαρμόζεται εύκολα με επάλειψη με πινέλο, ισόπαχου στρώματος κόλλας και στις δύο προς συγκόλληση επιφάνειες.Αφήνουμε την κόλλα να ‘τραβήξει’ για 15 λεπτά περίπου. Στη συνέχεια πιστάρουμε ή πρεσάρουμε τις δύο επιφάνειες.

 

 

Σπασμένα σκεύη και διακοσμητικά από κεραμικό, γυαλί, πορσελάνη


σπασμένη πορσελάνηΣτη διάθεσή μας για τέτοιες μικροεπισκευές έχουμε δύο εξαιρετικής αποτελεσματικότητας εποξειδικά συγκολλητικά δύο συστατικών το ένα σε μορφή στόκου (ΕΠΟΞΕΙΔΙΚΗ ΚΟΛΛΑ 2 ΩΡΩΝ) και το άλλο σε μορφή πλαστελίνης (ΕΠΟΞΕΙΔΙΚΗ ΚΟΛΛΑ 20’(πλαστελίνη)  της DUROSTICK. Με ανάμειξη των 2 συστατικών του στόκου και πλάσιμο της πλαστελίνης δημιουργείται ισχυρό συγκολλητικό μείγμα κατάλληλο για πληθώρα εφαρμογών.Φροντίστε οι επιφάνειες προς συγκόλληση να είναι απαραίτητα καθαρές και προπάντων στεγνές.Για τη συγκόλληση γυαλιού η κόλλα στιγμής SUPER GLUE της DUROSTICK εξασφαλίζει άριστη και καθαρή συγκόλληση.

Σχόλια

Εγραφείτε ώστε να αφήσετε το σχόλιο σας.