Η μούχλα που έχει αναπτυχθεί μέσα στο ταβάνι του μπάνιου, ειδικά σε κάποια σημεία, δεν απομακρύνεται εύκολα. Τι να κάνω; - Κεντρική Εικόνα

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΕΚΤΥΠΩΣΗ

VIEWS

8625

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Μέσος όρος 0/5
Βαθμολογία: 
Καθόλου ψήφοι ακόμη

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ

Εντοπίζουμε το σημείο ή τα σημεία στα οποία έχει εμφανισθεί μούχλα. Για την απομάκρυνσή της χρησιμοποιούμε διάλυμα χλωρίνης και χλιαρού νερού. Βρέχουμε ένα σφουγγάρι στο διάλυμα και περνάμε την επιφάνεια (μία ή περισσότερες φορές) έως ότου εξαλείψουμε το πρόβλημα. Εκτός από τον τρόπο αυτό, υπάρχουν στη διάθεσή μας ειδικά προϊόντα σχεδιασμένα για να απομακρύνουν τη μούχλα και να διασφαλίζουν τη μη επανεμφάνισή της για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Κατά την εφαρμογή των προϊόντων αυτών καλό είναι να παίρνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας που περιγράφονται με λεπτομέρεια στις συσκευασίες των προϊόντων και να φοράμε γάντια και προστατευτικά γυαλιά. Αν το αποτέλεσμα δεν μας ικανοποιεί μπορούμε να βάψουμε το ταβάνι ή και το σύνολο του χώρου, επιλέγοντας την κατάλληλη βαφή για τις συνθήκες (υψηλής υγρασίας) του χώρου αυτού. 

Ο επιμελής εξαερισμός του χώρου βοηθά στην αποτροπή δημιουργίας μούχλας. Υπάρχει βέβαια η περίπτωση η μούχλα να έχει δημιουργηθεί εξαιτίας διαρροής νερού από σωληνώσεις, κάτι που απαιτεί κατάλληλη διάγνωση και επισκευή.

Σχόλια

Εγραφείτε ώστε να αφήσετε το σχόλιο σας.