Πατητή τσιμεντοκονία με βελούδινη υφή στο μπάνιο σας - Κεντρική Εικόνα

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΕΚΤΥΠΩΣΗ

VIEWS

3202

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Μέσος όρος 4/5
Βαθμολογία: 
4
Average: 4 (1 vote)

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ

DS-256 FLEX VELVET πατητή τσιμεντοκονία με βελούδινη υφή!


Η υφή της τελικής επιφάνειας που δημιουργεί η πατητή τσιμεντοκονία, ανάλογα βεβαίως με τη θέση που βρίσκεται η επιφάνεια (δάπεδο, τοίχος, οικοδομικός όγκος) αποτελεί αισθητικό κυρίως ζητούμενο το οποίο εξυπηρετείται τόσο από τον τύπο του υλικού, όσο και από τη μέθοδο εφαρμογής του. Καθώς το ζητούμενο για λείες επιφάνειες πατητής τσιμεντοκονίας έχει αρκετά ισχυρή ζήτηση στην αγορά, η δημιουργία μιας λεπτόκοκκης, ταυτόχρονα ελαστικής πατητής καλύπτει αυτό το ζητούμενο ήταν καθαρά θέμα χρόνου.

Έτσι δημιουργήθηκε η πατητή τσιμεντοκονία DUROSTICK DS-256 FLEX VELVET, ένα εξαιρετικό ευκολοδούλευτο κονίαμα το οποίο δημιουργεί μια υπέροχη βελούδινη επιφάνεια, που έχει την δυνατότητα χρωματισμού στη μάζα ή την επιφάνεια της. Με ενσωματωμένη τη μαστοριά και τη φαντασία του τεχνίτη αλλά και τη ματιά του ιδιοκτήτη, του διακοσμητή, του αρχιτέκτονα το αισθητικό αποτέλεσμα της εφαρμογής αυτού του μοναδικού υλικού κερδίζει καρδιές και ματιές. Το επιλέγουμε για κάθε χώρο και για κάθε θέση, μέσα και έξω. Η γοητεία του απαράμιλλη. Η επιλογή της, η σωστή επιλογή!

Η DUROSTICK DS-256 FLEX VELVET

  • Δημιουργεί μία μοναδικά λεία και με βελούδινη υφή επιφάνεια ιδιαίτερης αισθητικής.
  • Δεν ρηγματώνει και αντέχει σε μικροδονήσεις.
  • Λόγω της βελούδινης υφής και της μικρής κοκκομετρίας της εφαρμόζεται χωρίς δισταγμό σε επιφάνειες, όπως γυψοσανίδες και τσιμεντοσανίδες.
  • Εφαρμόζεται σε ξύλινα πατάρια, μωσαϊκό, παλαιά πλακίδια και μάρμαρα, αφού προετοιμάσουμε την επιφάνεια με χαλαζιακό ακρυλικό αστάρι DS-255 της DUROSTICK.
  • Χρωματίζεται στη μάζα και στην επιφάνειά της.