Θερμομόνωση THERMOSEAL - Κεντρική Εικόνα

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΕΚΤΥΠΩΣΗ

VIEWS

648

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Μέσος όρος 3/5
Βαθμολογία: 
3
Average: 3 (2 votes)

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ

Θερμομονώνουμε την τοιχοποιία με το σύστημα THERMOSEAL


Είναι πολύ πιθανόν η αναβάθμιση των εξωτερικών όψεων ενός κτιρίου ή κατοικίας να συμπεριλαμβάνει και την ουσιαστική ενεργειακή αναβάθμισή τους. Στην πράξη αυτό σημαίνει την εφαρμογή στην τοιχοποιία θερμομόνωσης, ταυτόχρονα βέβαια και αισθητική αναβάθμισή της.Αν και υπάρχουν πολλοί τρόποι, μέθοδοι και υλικά που χρησιμοποιούνται για τη θερμομόνωση μίας κατοικίας, το πλέον διαδεδομένο θερμομονωτικό υλικό στην ελληνική αγορά είναι η πολυστερίνη (διογκωμένη και εξηλασμένη), με τη διογκωμένη να είναι το προτεινόμενο υλικό. Το πάχος της πολυστερίνης που χρησιμοποιείται στην Ελλάδα, στις περισσότερες περιπτώσεις κυμαίνεται από 4-8cm, ανάλογα με την κλιματική ζώνη που βρίσκεται το κτίριο που πρόκειται να θερμομονωθεί.

Είναι πολύ σημαντικό να επιλέγουμε πιστοποιημένα κατά τα σχετικά εθνικά και ευρωπαϊκά πρότυπα συστήματα θερμομόνωσης και υλικά, όπως επίσης, πολύ σημαντικό είναι αυτά να εφαρμόζονται από εξειδικευμένους τεχνίτες στη βάση οδηγιών και σωστών πρακτικών που εκπορεύονται από το επώνυμο πιστοποιημένο σύστημα που έχουμε επιλέξει.Το σύστημα Εξωτερικής Θερμομόνωσης Κτιρίων, THERMOSEAL της DUROSTICK κατέχει τη σχετική (κατά το ευρωπαϊκό πρότυπο ETAG004) για τέτοιου είδους συστήματα πιστοποίηση (ETA-13/0006 & ETA-13/0007).Τα επιμέρους δε υλικά-προϊόντα που το απαρτίζουν, φέρουν επιπλέον, το καθένα από αυτά ξεχωριστά, όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις σε σχέση με τα ευρωπαϊκά πρότυπα που τα αφορούν.   

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Η επιλογή του συστήματος Εξωτερικής Θερμομόνωσης Κτιρίων THERMOSEAL της DUROSTICK διασφαλίζει:

  1. Την άριστη θερμομόνωση του κτιρίου, με διάρκεια στο χρόνο, με τα ελάχιστα δυνατά προβλήματα.
  2. Τα ενεργειακά οφέλη (εξοικονόμηση ενέργειας για θέρμανση ή δροσισμό) που απορρέουν από τη θερμομόνωση σε συνδυασμό θερμοστεγάνωσης ταράτσας και ύπαρξης ενεργειακών κουφωμάτων αποδίδει εντυπωσιακή εξοικονόμηση ενέργειας έως και 55%.
  3. Την αισθητική αναβάθμιση των όψεων του κτιρίου με τρόπο ώστε  να μην αλλοιώνεται ο αρχικός του χαρακτήρας και η αρχιτεκτονική του.   
  4. Την υψηλή ελαστικότητα της τελικής επιφάνειας εφαρμογής, κατ’ επέκταση την ελαχιστοποίηση (πρακτικά το μηδενισμό) της πιθανότητας εμφάνισης ρωγμών προκαλούμενων από τη συστολή και διαστολή των επιφανειών ή τις μικροδονήσεις.
  5. Την εξαιρετική στεγανοποίηση της επιφάνειας εφαρμογής που αποτρέπει κατά σχεδόν απόλυτο τρόπο την εισροή υγρασίας στα υποστρώματα της εφαρμογής αυξάνοντας και κατ’ αυτόν τον τρόπο τη θερμομονωτική της ικανότητα.
  6. Τη ‘θωράκιση’ της κατασκευής έναντι των φθορών που προκαλούνται σε αυτήν από την άμεση επαφή της με το εξωτερικό περιβάλλον του κτιρίου.

Επιλέγουμε το Σύστημα Εξωτερικής Θερμομόνωσης Κτιρίων, THERMOSEAL της DUROSTICK.Απολαμβάνουμε σημαντικά οφέλη από εξοικονόμηση ενέργειας, προστατεύοντας παράλληλα το περιβάλλον από τις επιπτώσεις της σπατάλης της. Ανακαινίζουμε τις εξωτερικές όψεις του κτιρίου ή της κατοικίας μας, προστατεύοντας τις τοιχοποιίες από τη φθοροποιό άμεση επαφή τους με το εξωτερικό περιβάλλον.