Μικροζημιές σε επενδύσεις - Κεντρική Εικόνα

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΕΚΤΥΠΩΣΗ

VIEWS

1186

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Μέσος όρος 2/5
Βαθμολογία: 
2
Average: 2 (1 vote)

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ

Αποκόλληση ή ρηγμάτωση στοιχείου επένδυσης (πλακίδιο, μάρμαρο, πέτρα, άλλο)


Απομακρύνουμε με προσοχή το ραγισμένο στοιχείο (π.χ. πλακίδιο). Καθαρίζουμε την κάτω πλευρά του στοιχείου από πιθανά υπολείμματα κόλλας. Κάνουμε το ίδιο στην περιοχή που το στοιχείο ήταν επικολλημένο.Συγκολλούμε εκ νέου το αποκολλημένο στοιχείο (πλακίδιο, μάρμαρο, γρανίτης) με κόλλα πλακιδίων GOLD ή στην περίπτωση που αδυνατούμε να αφαιρέσουμε την παλιά κόλλα από το υπόστρωμα ή και το πλακάκι, τότε, συγκολλούμε με ρευστή κόλλα πλακιδίων Νο37. Για πέτρινες πλάκες συγκολλούμε με κόλλα πετρών D-5 της DUROSTICK που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την αρμολόγησή τους.

Αποσάθρωση αρμόστοκου (τοπικά)


αποσάρθρωση αρμόστοκου Αν εντοπίσουμε αποσαθρώσεις αρμόστοκου, ελέγχουμε κατά πόσον το πρόβλημα αφορά μικρό ή μεγάλο μέρος της επένδυσης και την ύπαρξη ή μη αρμών διαστολής. Εφόσον δεν υπάρχουν αρμοί διαστολής, η δημιουργία τους είναι το πρώτο μας μέλημα (βλέπε σχετικά σε άλλη ενότητα του εντύπου).
Στη συνέχεια, αφαιρούμε προσεκτικά ώστε να μην τραυματίσουμε τις παρειές (πλαϊνά) των πλακιδίων, τους αποσαθρωμένους αρμόστοκους , με κατσαβίδι, ειδικό εργαλείο ή ηλεκτρικό τροχό. Αρμολογούμε ξανά, ιδανικά με τον ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΑΡΜΟΣΤΟΚΟ της DUROSTICK.

 

Αποκόλληση πλακιδίου επένδυσης σε υπόστρωμα από νοβοπάν, MDF, κόντρα πλακέ


αποκόλληση πλακιδίου επένδυσηςΚαθαρίζουμε καλά την κάτω πλευρά του πλακιδίου αλλά και την επιφάνεια του υποστρώματος στο οποίο αυτό ήταν τοποθετημένο. Στην συνέχεια, επικολλούμε το συγκεκριμένο πλακίδιο ή κάποιο καινούργιο με την αδιάβροχη ρευστή κόλλα πλακιδίων No37 της DUROSTICK.

 

 

 

Αποκόλληση σφραγιστικού σε είδη υγιεινής (π.χ. μπανιέρα ή νιπτήρας) κατά μήκος της επαφής του με την επένδυση


αποκόλληση σφραγιστικούΑφαιρούμε με προσοχή τα υπολείμματα του παλαιού σφραγιστικού, καθαρίζουμε καλά την περιοχή και εφαρμόζουμε σε αυτήν ειδικό αντιμουχλικό (σπρέι) D-95. Στη συνέχεια ξεπλένουμε πολύ καλά με νερό και αφού οι επιφάνειες στεγνώσουν, σφραγίζουμε με την ΑΝΤΙΜΟΥΧΛΙΚΗ ΣΙΛΙΚΟΝΗ  της DUROSTICK.

 

 

 

Αποκόλληση & αποσάθρωση αρμών σε τζάκι - φούρνο - μπάρμπεκιου- καμινάδα


αποκόλληση αρμών σε τζάκιΜε κατσαβίδι ή άλλο εργαλείο απομακρύνουμε τους παλαιούς αρμόστοκους και καθαρίζουμε τις σκόνες. Αρμολογούμε εκ νέου με το πυράντοχο σφραγιστικό DUROSTICK FIREPROOF ή με το πυράντοχο κονίαμα D-8  της DUROSTICK.

Σχόλια

Εγραφείτε ώστε να αφήσετε το σχόλιο σας.