Ένα συνηθισμένο πρόβλημα; Ένας μεγάλος μπελάς. Μια βουλωμένη αποχέτευση.  - Κεντρική Εικόνα

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΕΚΤΥΠΩΣΗ

VIEWS

1621

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Μέσος όρος 0/5
Βαθμολογία: 
Καθόλου ψήφοι ακόμη

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ

Μηχανικά μέσα (βεντούζα, βέργα, κ.ά.) για να τη ξεβουλώσουμε. Είναι αποτελεσματικά μόνο όταν το πρόβλημα είναι … επιφανειακό και πάλι δεν το λύνουν … σε βάθος. Σε λίγο διάστημα είναι πολύ πιθανό να ξαναεμφανισθεί.

Χημικά αποφρακτικά θα βρείτε πολλά στην αγορά. Τα περισσότερα από αυτά είναι αμφίβολης αποτελεσματικότητας και διάρκειας της απόφραξης. Κάποια έχουν εντυπωσιακά αποτελέσματα. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΙ. Μην εφαρμόζετε σε σωλήνες και αποχετευτικά δίκτυα κατασκευασμένα από υλικά που μπορεί να πάθουν ζημιά (οι εξαιρέσεις εφαρμογής αναγράφονται λεπτομερώς στη συσκευασία).

Με την προϋπόθεση σωστής εφαρμογής το αποτέλεσμα που θα λάβετε από την εφαρμογή του κατάλληλου αποφρακτικού θα σας ικανοποιήσουν απόλυτα. Επαναλάβετε τη διαδικασία καθαρισμού των σωλήνων αποχέτευσης προληπτικά (μία έως δύο φορές το χρόνο, ανάλογα και με τη χρήση), ώστε να λύσετε οριστικά το πρόβλημα αυτό (απόφραξη σωλήνων & σιφωνίων) που λίγο ως πολύ, κάποια στιγμή μας έχει ταλαιπωρήσει όλους/ες.