Ολική ανακαίνιση με κεραμικά πλακίδια,μάρμαρο  - Κεντρική Εικόνα

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΕΚΤΥΠΩΣΗ

VIEWS

526

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Μέσος όρος 2/5
Βαθμολογία: 
2
Average: 2 (1 vote)

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ

Ολική ανακαίνιση με κεραμικά πλακίδια, μάρμαρο


Έχουμε ήδη λάβει τις αποφάσεις και έχουμε κάνει τις επιλογές μας όσον αφορά στη νέα επένδυση του δαπέδου και των τοίχων του μπάνιου, έχουμε επιλέξει τα νέα είδη υγιεινής με τα οποία θα αντικαταστήσουμε τα παλαιά.Το επόμενο στάδιο αφορά στην τοποθέτησή τους.Οι επιλογές μας για το σκοπό αυτό (ανάλογα με την περίπτωση και τη θέλησή μας) μπορεί να αφορούν κατ’ αρχήν:

1. Στην τοποθέτηση των νέων επενδύσεων επί των παλαιών χωρίς προηγούμενη αποξήλωσή τους.
2. Στην αποξήλωση των παλαιών επενδύσεων πριν την τοποθέτηση των νέων.

Και στις δύο περιπτώσεις η DUROSTICK έχει να σας προτείνει την κατάλληλη μέθοδο και υλικά.  

1.NEA ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ
Στην περίπτωση τοποθέτησης της νέας επένδυσης επί της παλαιάς, η τοποθέτηση γίνεται ιδανικά με τη χρήση υψηλών προδιαγραφών εύκαμπτου συγκολλητικού κατηγορίας C2TE S1 {GOLD, EXTRA POWER } ή C2TE S2 {ELASTIC }. Δημιουργούμε περιμετρικά τους απαραίτητους αρμούς διαστολής.

Οι κόλλες πλακιδίων GOLD & ELASTIC είναι απολύτως κατάλληλες για: Για επικόλληση επάνω σε παλιό πλακάκι ή μωσαϊκό , Ενδοδαπέδια θέρμανση Ταράτσα, βεράντα, μπαλκόνι ,Πισίνα ,Εφαρμογή σε περιβάλλον με κραδασμούς και μηχανικές αντοχές

2.NEA ΕΠΕΝΔΥΣΗ
Στην περίπτωση αποξήλωσης των υπαρχόντων επενδύσεων μετά από αυτή, ελέγχουμε προσεκτικά το υπόστρωμα και φροντίζουμε για την απομάκρυνση σαθρών σημείων και τη σωστή εξομάλυνσή του.Στεγανοποιούμε τις επιφάνειες με χρήση του κατάλληλου στεγανωτικού HYDROSTOP FLOOR ή  D-1  ή WATERTANK.Στη συνέχεια συγκολλούμε τα στοιχεία της επένδυσης με συγκολλητικό υψηλών προδιαγραφών GOLD , EXTRA POWER , ELASTIC  της DUROSTICK που θα προφυλάξει την επένδυσή μας από αστοχίες και αποκολλήσεις των στοιχείων της.Η αρμολόγηση των συγκολλημένων στοιχείων της επένδυσης γίνεται με τον ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΑΡΜΟΣΤΟΚΟ  ή σε κάποιες περιπτώσεις αν το επιλέξουμε, η χρήση εποξειδικού αρμόστοκου EPOXY της DUROSTICK αποτελεί μία εξίσου καλή λύση.Η αδιαβροχοποίηση των αρμών που έχουν αρμολογηθεί με κάποιον από τους ΤΣΙΜΕΝΤΟΕΙΔΕΙΣ ΑΡΜΟΣΤΟΚΟΥΣ  της DUROSTICK γίνεται με D-16 .Εάν έχει χρησιμοποιηθεί Ελαστικός ή Εποξειδικός Αρμόστοκος δεν χρειάζεται αδιαβροχοποίηση.

Αν και στην Ελλάδα δεν το συνηθίζουμε, σωστό είναι, στη συνέχεια, να αδιαβροχοποιήσουμε την επένδυση (ιδιαίτερα δε αν τα στοιχεία της αποτελούνται από πορώδες υλικό όπως π.χ. απορροφητικά κεραμικά πλακίδια, διαφόρων τύπων γρανίτες κ.ά.
Η αδιαβροχοποίηση του συνόλου της επιφάνειας γίνεται με D-29 SPOT FREE .Η σφράγιση των σημείων διακοπής (επαφής) της επένδυσης με τα είδη υγιεινής (μπανιέρα, νιπτήρας, λεκάνη κ.ά.) πρέπει να γίνεται με μεγάλη επιμέλεια και με τα κατάλληλα υλικά καθώς τα μη σωστά σφραγισμένα σημεία αποτελούν, δυνητικά, σημεία διείσδυσης υγρασίας που είναι δυνατόν να προκαλέσει σημαντικές φθορές και ζημιές στην επένδυση και τα υποστρώματά της.Η σφράγιση γίνεται σε μη πορώδεις επιφάνειες με την ΑΝΤΙΜΟΥΧΛΙΚΗ ΣΙΛΙΚΟΝΗ  της DUROSTICK.To DS- POLYMER  32 αποχρώσεων αποτελεί ιδανική λύση για τη σφράγιση της βάσης της λεκάνης και του νιπτήρα.

Με τον ΕΛΑΣΤΙΚΟ & ΕΛΑΙΑΠΩΘΗΤΙΚΟ ΑΡΜΟΣΤΟΚΟ, ξεχάστε τα προβλήματα για πάντα! Αποκόλληση-Ρηγμάτωση-Αποσάθρωση-Μούχλα-Αποχρωματισμός-Λέκιασμα.

  • Δεν τρίβεται
  • Δεν σκάει
  • Δεν ρηγματώνεται
  • Δεν λεκιάζει από κρασί, καφέ, λάδι κ.α.
  • Διατηρεί σταθερές αποχρώσεις στον χρόνο που δέν επηρεάζονται από την καθημερινή χρήση
  • Εφαρμόζεται και καθαρίζεται έυκολα

Σχόλια

Εγραφείτε ώστε να αφήσετε το σχόλιο σας.