Ανακαίνιση με χρώμα - Κεντρική Εικόνα

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΕΚΤΥΠΩΣΗ

VIEWS

940

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Μέσος όρος 4/5
Βαθμολογία: 
4
Average: 4 (1 vote)

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ

Ανακαίνιση με χρώμα σε εσωτερικούς χώρους κατοικίας


Φτιάχνουμε τη διάθεσή μας. ‘Αλλάζουμε’ το χώρο μας. Με χρώμα! Με χρώματα! Η ανακαίνιση των εσωτερικών χώρων μίας κατοικίας πολύ συχνά έχει τη μορφή της εφαρμογής (σε έναν ή περισσότερους χώρους της) νέων χρωμάτων, συνδυασμών, τεχνοτροπιών.
Με έναν οικονομικό τρόπο –ιδιαίτερα αν το κάνουμε εμείς οι ίδιοι– ανανεώνουμε και ανακαινίζουμε το εσωτερικό του σπιτιού μας.

Η επιλογή των κατάλληλων χρωμάτων και συνδυασμού τους, είναι μία σημαντική πρόκληση που καλούμαστε, με την κατάλληλη γνώση και προσωπική άποψη και αισθητική, να αντιμετωπίσουμε επιτυχώς.Μαθαίνουμε να επιλέγουμε χρώμα λαμβάνοντας υπόψη το φωτισμό του χώρου, τα έπιπλα και τα πάσης φύσης  αντικείμενα που τον διακοσμούν και τον καθορίζουν. Βάζουμε τη δική μας προσωπική σφραγίδα στις όποιες επιλογές μας.Το αποτέλεσμα επηρεάζει σημαντικά τη διάθεσή μας και επικοινωνεί μηνύματα για την ιδιοσυγκρασία μας στους επισκέπτες μας, με τους οποίους συναναστρεφόμαστε και αναπτύσσουμε την κοινωνικότητά μας.

Η επιλογή χρώματος/ων για το χώρο μας πρέπει να μας απασχολεί σε δύο επίπεδα.Το ένα είναι αυτό (της επιλογής) των κατάλληλων χρωματικών συνδυασμών και το δεύτερο, αλλά εξίσου σημαντικό, είναι αυτό του ίδιου του υλικού (χρώματος), όσον αφορά στην ποιότητα και την αντοχή του στο χρόνο, στη φιλικότητα προς το χρήστη του κατά την εφαρμογή αλλά και μετά από αυτήν, στην καλυπτικότητά του, στην ανθεκτικότητά του σε πλύση, στη διαπνοή και υδρατμοπερατότητά του που διασφαλίζει υγιεινότερο περιβάλλον για τους ενοίκους του χώρου και αποφυγή μαυρισμάτων και μούχλας στις επιφάνειες.

 

Βάφουμε με πλαστικά και ακρυλικά χρώματα της DUROSTICK ΑΚΡΥΛΙΚΟ 100%, ΜΠΑΝΙΟ-ΚΟΥΖΙΝΑ, SUPER, EXTRA.Βάφουμε το παιδικό δωμάτιο (και όχι μόνο) με το οικολογικό πλαστικό χρώμα SUPER ECO της DUROSTICK. Βάφουμε τα ταβάνια με το υπέρλευκο ανόργανο χρώμα σε μορφή πούδρας POWDER COLOR.Ο χρωματισμός γίνεται σε εκατοντάδες αποχρώσεις βάση χρωματολογίου με το σύστημα COLOR COLLECTION, επίσης με το σύστημα DUROCOLOR (σύριγγες χρώματος), αλλά και με τις χρωστικές DUROCOLOR POWDER-C  για το χρώμα σε πούδρα.