Στεγάνωση ταράτσας με ελαστομερή στεγανωτικά - Κεντρική Εικόνα

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΕΚΤΥΠΩΣΗ

VIEWS

2121

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Μέσος όρος 1/5
Βαθμολογία: 
1
Average: 1 (1 vote)

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ

Στεγανώνουμε με ελαστομερή στεγανωτικά


Αν η ταράτσα μας δεν πρόκειται να είναι επισκέψιμη πάρα για λίγες φορές το χρόνο και η χρήση της αφορά στην τοποθέτηση κάποιων συσκευών (π.χ. κάποιας κεραίας, ενός ηλιακού θερμοσίφωνα κτλ.), ή στη σποραδική χρήση κάποιου αποθηκευτικού χώρου που βρίσκεται σε αυτήν, τότε έχουμε στη διάθεσή μας την επιλογή της στεγάνωσής της με ελαστομερή στεγανωτικά (ποικίλουν ως προς τα έτη εγγύησης, αντοχή σε αντίξοες καιρικές συνθήκες και κύρια στην υπεριώδη ακτινοβολία του ηλίου) καθώς και τον χαρακτηρισμό τους ως ‘ψυχρά’ ή μη (ψυχρό υλικό: μεγάλη ανακλαστικότητα άρα συγκεκριμένες θερμομονωτικές ιδιότητες). Εφαρμόζονται εύκολα σε κατάλληλα προετοιμασμένα υποστρώματα.

 

ΤΑ ΕΛΑΣΤΟΜΕΡΗ ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΑ:

  1. Διακρίνονται για την εξαιρετική αντίστασή τους στις ακραίες καιρικές συνθήκες, διατηρώντας τις ιδιότητές τους σε θερμοκρασίες από -30°C έως +90°C.
  2. Αντιστέκονται στα διαβρωτικά αέρια της ατμόσφαιρας, στο διοξείδιο του άνθρακα, στα οξείδια του θείου, στα χλωρίδια κλπ.
  3.  Παρουσιάζουν μακροχρόνια αντοχή έναντι της καταστροφικής δράσης των ακτινών του ήλιου.
  4. Έχουν πολύ ικανοποιητική βατότητα.
  5. Έχουν μεγάλη ικανότητα γεφύρωσης ρωγμών του υποστρώματος και αποτρέπουν την επανεμφάνισή τους.
  6. Παρουσιάζουν εξαιρετική αντοχή ακόμη και σε λιμνάζοντα νερά.
  7. Ελαττώνουν σημαντικά την απορρόφηση θερμότητας από την ταράτσα λόγω της ισχυρής ανακλαστικής τους ικανότητας και συντελεστή εκπομπής.
  8. Γιατί επαναβάφουμε με ευκολία, εξασφαλίζοντας διαρκή στεγάνωση.
  9. Γιατί εξασφαλίζουν ιδανική σχέση τιμής - ποιότητας.
  10. Προσφύονται σε υπάρχουσα ασφαλτική μόνωση (ασφαλτόπανα) εφ’ όσον αυτή είναι καλά αγκυρωμένη, σταθερή, χωρίς αποκολλήσεις.

Τα ελαστομερή στεγανωτικά αποτελούν μία οικονομική, αξιόπιστη λύση στεγάνωσης για ταράτσες στις οποίες η συχνή επισκεψιμότητα δεν αποτελεί ζητούμενο. Ο περιοδικός έλεγχος για πιθανές αστοχίες ή φθορές και η δυνατότητα τοπικών επισκευών, μας παρέχει την ευχέρεια για επέκταση του χρόνου ζωής της στεγάνωσης. Η ευκολία εφαρμογής ελαστομερούς στεγάνωσης –με πατρόγκα ή ρολό– κάνει την επιλογή της πιο ελκυστική για κάθε ιδιώτη που έχει την ικανότητα να τα εφαρμόσει μόνος/η του αν το επιθυμεί.

ΣΤΕΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΕΛΑΣΤΟΜΕΡΗ No 39 (5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ) Η DS-220 (8 XRONIA ΕΓΓΥΗΣΗ) ΤΗΣ DUROSTICK

No39

Ελαστομερές στεγανωτικό ταρατσών με 5 χρόνια εγγύηση

DS-220

DS-220

Ελαστομερές στεγανωτικό ταρατσών με 8 χρόνια εγγύηση

Σχόλια

Εγραφείτε ώστε να αφήσετε το σχόλιο σας.