Μικροζημιές σε στεγανώσεις επιφανειών - Κεντρική Εικόνα

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΕΚΤΥΠΩΣΗ

VIEWS

511

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Μέσος όρος 0/5
Βαθμολογία: 
Καθόλου ψήφοι ακόμη

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ

Τοπική αποκόλληση (ελαστομερούς) στεγάνωσης


Tο πρώτο στάδιο αφορά στον εντοπισμό του προβλήματος. Γίνεται εύκολα αν ρίξουμε με τη βοήθεια λάστιχου ποτίσματος (από ύψος περίπου 1m) νερό στη στεγανωμένη επιφάνεια όποτε στο σημείο/α που υπάρχει αποκόλληση ο ήχος από την πτώση του νερού αλλάζει.
Αφού εντοπίσουμε τη ζημιά αφαιρούμε προσεκτικά με φαλτσέτα την αποκολλημένη περιοχή, καθαρίζουμε καλά το υπόστρωμα και στη συνέχεια εφαρμόζουμε τοπικά ελαστομερές στεγανωτικό DS-220  ή Νο39  της DUROSTICK ώστε αυτό να επικαλύψει κατά 10cm τουλάχιστον την υπάρχουσα στεγάνωση. Επαναλαμβάνουμε σε άλλες περιοχές που πιθανόν έχουν ανάλογο πρόβλημα.

Τοπική ρηγμάτωση μικρής έκτασης (τσιμεντοειδούς) στεγάνωσης


Στον έλεγχο που κάνουμε στην (τσιμεντοειδή) στεγάνωση της ταράτσας είναι δυνατόν, για διάφορους λόγους, να παρατηρήσουμε τοπικά, τριχοειδείς ρωγμές.Το πρόβλημα πρέπει να αντιμετωπισθεί άμεσα για να αποφύγουμε την καταστρεπτική διείσδυση υγρασίας στα υποστρώματα.
Μετά την κατάλληλη προετοιμασία, επαναστεγανώνουμε τη βλαφθείσα περιοχή με ένα εκ των ελαστομερών στεγανωτικών Νο39  ή DS-220.Επικαλύπτουμε κατά 10cm τουλάχιστον την προϋπάρχουσα στεγάνωση στο σημείο.

Σχόλια

Εγραφείτε ώστε να αφήσετε το σχόλιο σας.