Η ταράτσα μου μαζεύει νερά (λιμνάζοντα) σε κάποιο σημείο της. Τι φταίει, τι ζημιά προκαλεί στο σπίτι μου και τι πρέπει να κάνω γι αυτό; - Κεντρική Εικόνα

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΕΚΤΥΠΩΣΗ

VIEWS

1886

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Μέσος όρος 5/5
Βαθμολογία: 
5
Average: 5 (1 vote)

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ

Αν κάτι τέτοιο συμβαίνει στην ταράτσα σας τότε το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να ελέγξετε τις υδρορροές και τα λούκια της για την περίπτωση που έχουν βουλώσει. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο τότε προχωρήστε στον άμεσο καθαρισμό τους και φροντίστε να επαναλαμβάνετε τον έλεγχο και τον καθαρισμό σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Αν και μετά τον καθαρισμό τα νερά δεν απορρέουν προς τα λούκια και συνεχίζουν να παραμένουν λιμνάζοντα τότε θα πρέπει να εξετάσετε (με τη βοήθεια κάποιου ειδικού) τις ρύσεις της ταράτσας. Το πιο πιθανό σε αυτή την περίπτωση είναι ότι αυτές δεν είναι κατασκευασμένες σωστά και ίσως χρειασθεί να κατασκευασθούν εξ' αρχής. Αν υπάρχει στην ταράτσα επένδυση κάποιου τύπου ίσως χρειασθεί να αφαιρεθεί η επένδυση ή να καταργηθεί με εφαρμογή υλικού ρύσεων πάνω από αυτή. Σε κάθε περίπτωση, πριν τοποθετήσουμε οποιοδήποτε επιπλέον υλικό στο κτίριο, θα πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη το επιπλέον βάρος με το οποίο το επιβαρύνουμε επηρεάζοντας τη στατικότητά του. Για το λόγο αυτό και μόνο θα πρέπει να ζητούμε τη συμβουλή μηχανικού.

Η δημιουργία ρύσεων γίνεται κατά περίπτωση με χρήση ελαφροβαρών τσιμεντοειδών υλικών και τσιμεντοκονίας, διαφορετικά τσιμεντοκονίας μόνο.
Σε κάθε περίπτωση πρέπει να ακολουθεί στεγάνωση της ταράτσας.   

Σχόλια

Εγραφείτε ώστε να αφήσετε το σχόλιο σας.