Τι ακριβώς εννοούμε όταν μιλάμε για τις ιδιότητες πρόσφυσης των υλικών που χρησιμοποιούνται στις εργασίες στεγάνωσης στην ταράτσα μου και πόσο σημαντική είναι για το καλό αποτέλεσμα της δουλειάς που γίνεται; - Κεντρική Εικόνα

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΕΚΤΥΠΩΣΗ

VIEWS

78

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Μέσος όρος 0/5
Βαθμολογία: 
Καθόλου ψήφοι ακόμη

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ

Μιλώντας για πρόσφυση εννοούμε τη δύναμη που έλκει δύο διαφορετικά υλικά να ενωθούν μεταξύ τους. Οι ιδιότητες πρόσφυσης κάποιου υλικού καθορίζουν την ικανότητα του υλικού αυτού να συγκολλάται επιτυχώς στο υπόστρωμά του, ενώ το υλικό παράλληλα λειτουργεί αποτελεσματικά ως υπόστρωμα συγκόλλησης σε περίπτωση που θα ακολουθήσει επόμενη εφαρμογή άλλου υλικού.

Η ικανοποιητική πρόσφυση μεταξύ υλικών που αποτελούν επάλληλες στρώσεις κάλυψης μιας επιφάνειας είναι πολύ σημαντική καθώς δημιουργεί ενιαίο στρώμα κάλυψης με ίδια συμπεριφορά σε συστολοδιαστολές και ταλάντωση του κτιρίου στο οποίο βρίσκεται η ταράτσα. Κατ’ αυτόν τον τρόπο ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες αποκόλλησης των στρώσεων μεταξύ τους και με το σκυρόδεμα της πλάκας, αυξάνοντας έτσι την καλή λειτουργία της εφαρμογής και τη διάρκειά της στο χρόνο. 

Σχόλια

Εγραφείτε ώστε να αφήσετε το σχόλιο σας.