Είναι η θερμομόνωση μιας επιφάνειας κάτι που μπορώ να κάνω μόνος μου ή χρειάζεται να την κάνει κάποιος ειδικός (τεχνίτης, μηχανικός, άλλος);  - Κεντρική Εικόνα

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΕΚΤΥΠΩΣΗ

VIEWS

173

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Μέσος όρος 0/5
Βαθμολογία: 
Καθόλου ψήφοι ακόμη

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ

Η δημιουργία θερμομόνωσης σε κάποια επιφάνεια (οριζόντια ή κάθετη) ή και σε ολόκληρο το κτίριο αποτελεί μια πολύ εξειδικευμένη εφαρμογή που απαιτεί σε βάθος γνώση και κατάρτιση, αλλά και τεχνική επάρκεια κατά την εφαρμογή της.
Με μια λέξη, για να αποκομίσουμε τα πλήρη οφέλη μιας θερμομόνωσης και τη διατήρησή της χωρίς προβλήματα σε βάθος πολλών χρόνων, αυτή πρέπει να είναι ά ψ ο γ η και α σ φ α λ ή ς. Αυτό σημαίνει ότι καλό είναι, πριν προχωρήσουμε σε θερμομόνωση κάποιας επιφάνειας η κτιρίου, να έχει προηγηθεί σχετική μελέτη από μηχανικό.

Το έργο σωστό είναι να εφαρμοσθεί από εξειδικευμένους τεχνίτες με την επίβλεψη μηχανικού ώστε να διασφαλισθεί η αποφυγή αστοχιών και κακοτεχνιών. Επιλέξτε προσεκτικά το σύστημα θερμομόνωσης που καλύπτει την ανάγκη σας, στο πλαίσιο των οικονομικών σας δυνατοτήτων. Φροντίστε ώστε αυτό να φέρει τις κατάλληλες πιστοποιήσεις. Ενημερωθείτε και μάθετε για τα επιμέρους υλικά (προϊόντα) που συνθέτουν το σύστημα. Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της μιας ή της άλλης λύσης.

Σε κάθε περίπτωση – ως ιδιώτης – δεν σας συστήνουμε να αποπειραθείτε μόνος σας να προχωρήσετε στη θερμομόνωση της κατοικίας ή όποιου άλλου χώρου. Σας συστήνουμε, όμως, ανεπιφύλακτα να ενημερωθείτε σωστά και σε βάθος για το θέμα, για τα συστήματα και τις λύσεις που βρίσκονται στη διάθεσή σας, ώστε να είστε σε θέση να πραγματοποιήσετε την καταλληλότερη για εσάς επιλογή και να παρακολουθήσετε και να συμμετέχετε ενεργά στην εφαρμογή της με κριτική ματιά και άποψη για το δικό σας χώρο και τις δικές σας ανάγκες, ανάγκες που τις γνωρίζετε καλύτερα από τον καθένα.

Σχόλια

Εγραφείτε ώστε να αφήσετε το σχόλιο σας.