Με τι υλικό γίνεται η συγκόλληση της επένδυσης στο προετοιμασμένο για το σκοπό αυτό υπόστρωμα; - Κεντρική Εικόνα

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΕΚΤΥΠΩΣΗ

VIEWS

66

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Μέσος όρος 0/5
Βαθμολογία: 
Καθόλου ψήφοι ακόμη

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ

Η συγκόλληση των επενδύσεων σε πολλά και διαφορετικά υποστρώματα με απαιτήσεις που ποικίλουν ανάλογα με το περιβάλλον της επένδυσης (εσωτερικός ή εξωτερικός χώρος, πισίνα, μπάνιο, κ.ά.), το είδος της (κεραμικό πλακίδιο, μάρμαρο, γρανίτης, πέτρα, κ.ά.), τη διεύθυνση της επιφάνειας (οριζόντια, κάθετη ή επικλινής), το μέγεθος των στοιχείων (π.χ. μέγεθος σε cm2 κεραμικού πλακιδίου), τη μελλοντική της χρήση, αλλά και τις καιρικές συνθήκες (παγετός, υγρασία, έντονη ηλιοφάνεια) του περιβάλλοντος στις οποίες είναι ή δεν είναι εκτεθειμένη, προδιαγράφουν το συγκολλητικό υλικό που πρόκειται να χρησιμοποιηθεί κατά την τοποθέτησή της.

Η τεχνολογία (συγκολλητικών) υλικών στις μέρες μας έχει προχωρήσει και εξελιχθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό ώστε να είναι σε θέση να μας παρέχει άριστες λύσεις συγκόλλησης των επενδύσεών μας, προσαρμοσμένες στις εκάστοτε ανάγκες και απαιτήσεις του κάθε έργου. Αξιόπιστες λύσεις με διάρκεια, χωρίς προβλήματα σε χρόνο ανάλογο με το χρόνο ζωής των στοιχείων της επένδυσης, ή ακόμη αυτόν του κτιρίου ή κατοικίας που αυτή έχει τοποθετηθεί.

Τα εξειδικευμένα βιομηχανοποιημένα συγκολλητικά προϊόντα που χρησιμοποιούνται σε συγκόλληση επενδύσεων περιγράφουν με ακρίβεια στη συσκευασία τους τις χρήσεις για τις οποίες είναι σχεδιασμένα και πρέπει να φέρουν πιστοποιήσεις CE στη βάση αντίστοιχων ευρωπαϊκών προτύπων που έχουν δημιουργηθεί για το σκοπό αυτό. 

Σχόλια

Εγραφείτε ώστε να αφήσετε το σχόλιο σας.