Γράφει η/ο GIANNISG1975
Επισκευή σοβά σε εξωτερική πλευρά μπαλκονιού - Κεντρική Εικόνα

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΕΚΤΥΠΩΣΗ

VIEWS

1834

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Μέσος όρος 5/5
Βαθμολογία: 
5
Average: 5 (2 votes)

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ

Η αποκόλληση που είχε δημιουργηθεί στη σύνδεση του τοίχου του σπιτιού με το τοιχίο του μπαλκονιού είχε σαν αποτέλεσμα να περάσει μέσα στον τοίχο υγρασία η οποία κούφωσε το σοβά στην εξωτερική πλευρά του μπαλκονιού, τον αποκόλλησε και δημιούργησε την ανάγκη για επισκευή της αιτίας που δημιούργησε το πρόβλημα (αποκόλληση τοιχίου) και στη συνέχεια του σοβά εξωτερικά του μπαλκονιού που είχε κουφώσει.

1ο ΒΗΜΑ

Επισκεύασα κατ' αρχήν το τοιχίο της βεράντας που είχε αποκολληθεί εσωτερικά. Στη βάση του τοιχίου κατά μήκος του σοβατεπί στο κάτω μέρος του, άνοιξα αρμό πλάτους 3-4mm τον οποίο γέμισα με πολυουρεθανική μαστίχη DUROGLEX PU της DUROSTICK. Καθ' ύψος του τοιχίου στη συμβολή του με τον τοίχο κάλυψα τη ρωγμή που είχε δημιουργηθεί με το επισκευαστικό D-55 της DUROSTICK και μετά έβαψα την περιοχή που είχε επισκευασθεί στο χρώμα της υπόλοιπης επιφάνειας (λευκό)

2ο ΒΗΜΑ

Στην εξωτερική πλευρά του μπαλκονιού αφαίρεσα το σοβά που είχε φουσκώσει αφού τον σημάδεψα με τροχό ώστε το κομμάτι που αφαίρεσα να έχει ευθύ σχήμα για να μην φαίνεται το μπάλωμα (κατά το δυνατόν)

3ο ΒΗΜΑ

Καλούπωσα στο πάνω μέρος της πόρτας (κάτω μέρος του αποκολλημένου σοβά)με βοήθεια πλάκας φελιζολ.

4ο ΒΗΜΑ

Στη συνέχεια σοβάτισα (βασική στρώση) με το επισκευστικό DUROFIX της DUROSTICK όλη την προς επισκευή επιφάνεια

5ο ΒΗΜΑ

Την επόμενη μέρα ξεκαλούπωσα και σοβάτισα για να δημιουργήσω πιο λεία (τελική) επιφάνεια με το MEGAFIX της DUROSTICK

Σχόλια

Εγραφείτε ώστε να αφήσετε το σχόλιο σας.