Ποια η διαφορά μεταξύ ενός χαμηλής τιμής (ανώνυμου, αμφίβολων προδιαγραφών)  και ενός υψηλότερης τιμής (επώνυμου, υψηλού προδιαγραφών) προϊόντος συγκόλλησης; - Κεντρική Εικόνα

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΕΚΤΥΠΩΣΗ

VIEWS

49

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Μέσος όρος 0/5
Βαθμολογία: 
Καθόλου ψήφοι ακόμη

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ

Θα λέγαμε ότι η διαφορά είναι προφανής. Ένα επώνυμο υψηλών προδιαγραφών πιστοποιημένο βιομηχανικό προϊόν παρέχει σταθερά υψηλή ποιότητα στη βάση ελληνικών και ευρωπαϊκών πιστοποιήσεων και προτύπων που έχουν δημιουργηθεί ακριβώς για να την ελέγχουν και να την πιστοποιούν. Κατά τον τρόπο αυτό τα επώνυμα προϊόντα διασφαλίζουν τις ποιοτικές σταθερές των έργων, κατασκευαστικών ή επισκευαστικών, στα οποία συμμετέχουν. Παρέχουν εξαιρετική αξιοπιστία τόσο όσον αφορά στην ολοκλήρωση με επιτυχία ενός έργου αλλά και σε διατήρηση της καλής λειτουργίας του (από τεχνικής αλλά και αισθητικής πλευράς), σε βάθος χρόνου με τα ελάχιστα δυνατά προβλήματα.

Παρέχουν την απαραίτητη εξειδίκευση και καταλληλότητα για πολύ συγκεκριμένες εφαρμογές και απαιτήσεις (π.χ. συγκόλληση συγκεκριμένου μεγέθους κεραμικών πλακιδίων, μηδενικής απορροφητικότητας σε κάθετη επιφάνεια). Η αναγνωρισμένη επωνυμία των προϊόντων αποτελεί ένα επιπλέον εχέγγυο (εγγύηση) για τον αγοραστή τους καθώς πίσω από την επωνυμία βρίσκεται κάποια εταιρία που φροντίζει για την προστασία, τη διατήρηση και αύξηση της καλής φήμης της.

Προϊόντα αυτού του επιπέδου υποστηρίζονται συνήθως από πλήρη και ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη που καλύπτει αποτελεσματικά προβλήματα που πιθανόν να προκύψουν από μη τήρηση των κανόνων εφαρμογής ή άλλους λόγους και δίνει λύσεις που συμβάλλουν αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση του θέματος που έχει προκύψει άμεσα και γρήγορα.

Στον αντίποδα όλων των παραπάνω, τα ανώνυμα (ή άγνωστης επωνυμίας) προϊόντα, αμφίβολων προδιαγραφών συνήθως δεν πληρούν παρά ελάχιστες από τις παραπάνω συνθήκες και η επιλογή και χρήση τους μεταφέρει όλη την ευθύνη στον τελικό αποδέκτη (τον κάτοχο του κτίσματος), στις κατασκευαστικές ή επισκευαστικές εργασίες του οποίου αυτά χρησιμοποιούνται.  

Σχόλια

Εγραφείτε ώστε να αφήσετε το σχόλιο σας.