Ίνες πολυπροπυλενίου 6 & 12 mm

Ίνες πολυπροπυλενίου 6 & 12 mm

 

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Εφαρμογές

Η προσθήκη ινών DUROFIBRE 12 mm είναι απαραίτητη σε εφαρμογές όπως:

Σε εκτοξευόμενο ή απλό σκυρόδεμα, με μέγεθος κόκκου αδρανών μεγαλύτερο των 10 mm, προστίθενται επί τόπου στο εργοτάξιο μέσα στο βαρέλι ανάμειξης, προσδίδοντας καλύτερη συνεκτικότητα, χωρίς όμως να μειώνεται η εργασιμότητα του μείγματος. Συντελεί στη μείωση της αναπήδησης (απώλεια υλικού) και των φυσαλίδων και βοηθά στη δημιουργία παχύτερων στρώσεων.Οι ίνες DUROFIBRE είναι απαραίτητες για εφαρμογές σε στέγες που πρόκειται να καλυφθούν με κεραμίδια.

Σε βασικό σοβά πρώτης στρώσης, προστίθενται κατά τη διάρκεια της ομογενοποίησης, αποτρέποντας τις αποκολλήσεις σοβάδων, ακόμη και εκείνων χωρίς πλέγμα, από δονήσεις σκαπτικών μηχανημάτων που εργάζονται σε γειτονικά οικόπεδα ή από ελαφρές σεισμικές δονήσεις.

Σε λάσπη κτισίματος, προστίθενται σε παραδοσιακή ή τυποποιημένη λάσπη κτισίματος για τοιχοποιία από τούβλα ή τσιμεντόλιθους, αυξάνοντας τις αντοχές της και αποτρέποντας το cracking από την πίεση και τις δονήσεις.

Σε τσιμεντοκονίες και βιομηχανικά δάπεδα, η προσθήκη τους δεν εμποδίζει την εργασιμότητα και την πλαστικότητα, αυξάνει τις αντοχές τους και μειώνει την απόμειξη και το διαχωρισμό.

Η προσθήκη ινών DUROFIBRE 6 mm εμφανίζει καλύτερα αποτελέσματα  εάν τα αδρανή είναι μικρότερα των 10 mm και κυρίως σε λεπτές στρώσεις τυποποιημένων ή παραδοσιακών τσιμεντοκονιαμάτων.

 

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΕΚΤΥΠΩΣΗ

VIEWS

174

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Μέσος όρος 0/5
Βαθμολογία: 
Καθόλου ψήφοι ακόμη

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ