Μικροζημιές σε τοίχους - Κεντρική Εικόνα

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΕΚΤΥΠΩΣΗ

VIEWS

3288

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Μέσος όρος 4/5
Βαθμολογία: 
4
Average: 4 (1 vote)

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ

Τοπική αποκόλληση- αποσάθρωση σοβά


Εξετάζουμε με προσοχή το σημείο για να διαπιστώσουμε τον τοπικό χαρακτήρα του προβλήματος και την αιτία που το έχει προκαλέσει. Αφού θεραπεύσουμε την αιτία, απομακρύνουμε τα σαθρά και καθαρίζουμε την επιφάνεια.Στη συνέχεια, διαβρέχουμε ελαφρά και επισκευάζουμε με τον ταχύπηκτο επισκευαστικό σοβά D-32.

 

Τοπικό εξάνθημα αλάτων και αποσάθρωση σε βαμμένη επιφάνεια


Άλατα που εμπεριέχονται στη μάζα των επιχρισμάτων του τοίχου (ή των τούβλων και του σκυροδέματος) διαλύονται στην υγρασία που επίσης υπάρχει σε αυτό, ανέρχονται στην επιφάνειά του, κρυσταλλοποιούνται και εμφανίζονται με μορφή ασπρίλων (σκόνης), αποσαθρώνοντας παράλληλα το χρώμα ή και δημιουργώντας αποχρωματισμούς.Η επιφάνεια μετά την κατάλληλη προεργασία πρέπει να δεχθεί αστάρωμα με AQUAFIX  και στη συνέχεια επαναβαφή με χρώμα από την ευρεία γκάμα χρωμάτων της DUROSTICK.

Τρύπες στον τοίχο από καρφιά και άλλα στερεωτικά


Τις συναντάμε πολύ συχνά σε εσωτερικούς κυρίως χώρους, αφού όμως έχουν επιτελέσει το ρόλο για τον οποίο δημιουργήθηκαν, πρέπει να κλείσουν. Στη διάθεσή μας υπάρχουν πολλά σφραγιστικά προϊόντα και ένα που ξεχωρίζει: O ΑΦΡΟΣΤΟΚΟΣ της DUROSTICK. Καλύπτει αποτελεσματικά, δεν ‘τρέχει’ και το σημαντικότερο δεν παρουσιάζει συρρίκνωση μετά την πήξη του.Εφαρμόζεται εύκολα και δεν χρειάζεται τρίψιμο

 

Χτυπήματα - γδαρσίματα - ρωγμές


i. Αν μιλάμε για ζημιά σε σοβά, για την επισκευή της έχουμε στη διάθεσή μας δύο άριστης ποιότητας τσιμεντοειδή σφραγιστικά για τοπική επιδιόρθωση, το SUPER FLEX POWDER  για ζημιές και ρωγμές έως 15mm και το D-66 Repair  για ρωγμές και οπές έως 30mm.

ii. Σε σπατουλαρισμένες επιφάνειες το κατάλληλο σφραγιστικό ακούει στο όνομα STUCOFIX (πολτός), είναι έτοιμος προς χρήση ακρυλικός στόκος εξομάλυνσης με πλειάδα εφαρμογών.

Σχόλια

Εγραφείτε ώστε να αφήσετε το σχόλιο σας.